BM Ciudad Encantada – Barça Lassa: El títol de Lliga Asobal ens espera a Conca

BM Ciudad Encantada – Barça Lassa: El títol de Lliga Asobal ens espera a Conca

En cas de victòria aquest dimecres (20:30 hores), els blaugrana s’asseguraran matemàticament ser campions, i Xavi Pascual ha afirmat que vol el títol “com abans millor”

S’han disputat 23 jornades de la Lliga Asobal, i el Barça Lassa té aquest dimecres (20:30 hores) la primera oportunitat d’assegurar el títol depenent d’ell mateix. Els blaugrana juguen a la pista del BM Ciudad Encatada i, en cas de victòria, s’asseguraran matemàticament ser campions del campionat domèstic. El conjunt de Xavi Pascual és líder destacat de la classificació amb 45 punts, 12 més que el seu perseguidor més proper, l’Ademar de Lleó (33). Un cop es disputi la jornada completa, el Barça Lassa ha de mantenir la renta de punts per fer valer el goal average i ser campió matemàticament.

L’objectiu és clar, però “cal fer els deures”. Així ho expressava Xavi Pascual en la prèvia del partit, tot just en acabar l’únic entrenament que ha pogut fer l’equip abans del partit. “Portem tot l’any buscant el títol de Lliga, i el volem com abans millor”, deia el tècnic. A més, Pascual ha confirmat que s’endurà els 17 jugadors disponibles de la plantilla: “Anem amb tot a buscar una victòria sabent la dificultat que té jugar a Conca”.

Un rival amb objectius

Al davant hi haurà un equip que encara té opcions de lluitar per entrar en posicions europees. I és que, tot i ser el vuitè classificat, només té dos punts menys que el tercer classificat, el Granollers. Un objectiu que fa l’equip manxec encara més perillós, i Xavi Pascual ha recordat que El Sargal “no és una pista fàcil per als rivals”.

L’únic jugador que no viatjarà a Conca serà Lasse Andersson, que segueix amb el seu procés de recuperació. “Hem d’anar a poc a poc amb ell. Segueix treballant, i creiem que és millor que ho faci a Barcelona”, comentava el tècnic. L’equip viatjarà aquest mateix dimecres en tren cap a Conca, i tornarà el dijous al matí per començar directament a preparar el repte de la remuntada contra el Montpellier en els vuitens de final de la Lliga de Campions.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut