Ple de títols a la base blaugrana

Ple de títols a la base blaugrana

L’Infantil A, el Cadet A i el Juvenil han estat campions de Catalunya i Espanya

El Cadet A, campió d’Espanya en l’últim cap de setmana, ha tancat amb aquest títol una temporada perfecta per a la base blaugrana. El Barça s’ha fet amb el Campionat de Catalunya i d’Espanya en les categories Infantil, Cadet i Juvenil. També s’ha endut la Minicopa d’Espanya, en què participen els juvenils, i la Minicopa del Rei, on juguen els cadets.

El Juvenil va acabar la seva temporada a mitjans de maig, en què es va alçar amb el títol de campió d’Espanya. Els joves, dirigits per David Ibarz, van superar l’Alcobendas, que jugava a casa, a la final estatal (34-26).

Abans s’havien proclamat campions de Catalunya, a Sarrià de Ter, en què van doblegar el Granollers en una disputadíssima final (32-29).

L’Infantil A va ser el següent a proclamar-se campió de Catalunya. En la fase final, celebrada a Bordils, els nois d’Àlex Barbeito van vèncer en la final amb claredat el Granollers (13-41) i van rubricar el domini mostrat durant tota la fase regular.

A més, l’Infantil B va acabar també en el podi de Catalunya, gràcies a un triomf davant el Bordils (29-24) en la final de consolació.

I en la primera setmana de juny, l’Infantil A va tancar la seva temporada perfecta amb una victòria a la final del Campionat d’Espanya, a Saragossa, davant l’amfitrió, el Dominicos (30-23).

L’últim equip a abaixar la persiana al curs 2023/24 va ser el Cadet A. El quadre de Jordi Jodar va superar el Granollers en la final catalana (28-37) i el cap de setmana passat va imposar-se, al Palau d’Esports de Granollers, a l’Helvetia Anaitasuna (43-32), i es va endur així el títol estatal.

Les Minicopes, també blaugranes

El balanç de títols aconseguits per la base va més enllà d’aquest sextet. I és que tant la Minicopa d’Espanya com la Minicopa del Rei han estat també sota domini blaugrana.

El Juvenil del Barça es va fer amb el títol de Minicopa d’Espanya al desembre a Irun, en paral·lel a la Copa d’Espanya absoluta, i el Cadet A va fer el mateix amb la Minicopa del Rei el primer cap de setmana de juny, el mateix dia en què el primer equip va alçar el títol sènior.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut