Port Sagunt-Barça: la Lliga 23/24 abaixa la persiana

Port Sagunt-Barça: la Lliga 23/24 abaixa la persiana

L’últim duel abans de la Copa i la Champions, dissabte (17 h)

El Barça visita aquest dissabte (17 h, LaLiga+) el Fertiberia Port Sagunt, en l’última jornada de la Lliga Plenitude 2023/24. Els blaugranes encara tenen dos últims objectius a la Lliga: acabar amb 59 punts de 60 possibles i agafar les millors sensacions per encarar tant la Copa del Rei com la final a quatre de l’EHF Champions League.

El Port Sagunt, que no ha pogut mantenir la categoria en l’any del seu ascens, tindrà una darrera oportunitat de gaudir de l’elit de l’handbol davant del seu públic.

Els joves, de nou protagonistes

El tècnic blaugrana, Carlos Ortega, manté la seva aposta pels joves i torna a donar entrada a diversos jugadors del Barça Atlètic en l’última llista d’Asobal del present curs.

Així entraran a la convocatòria, a més de Petar Cikusa, Filip Saric, Djordje Cikusa i Ian Barrufet. Descansaran Gonzalo Pérez de Vargas, Melvyn Richardson i Hampus Wanne, que pateix una infecció respiratòria.

Continuen de baixa Jaime Gallego i Pol Valera, mentre el recuperat Domen Makuc s’apunta a un desplaçament per primer cop en tota la temporada.

N’Guessan destaca la importància d’aquest últim esforç

“Volem acabar bé, perquè hem estat treballant tot l’any. És l’últim esforç abans de la Copa del Rei i la final four de la Champions. Hem de continuar treballant i agafar confiança per als dos últims grans objectius. Queda molt poc, però queda el més important”, explica a la prèvia el francès.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut