Quatre integrants del Barça tenyeixen de blaugrana l’All Star d’Asobal

Quatre integrants del Barça tenyeixen de blaugrana l’All Star d’Asobal

Pérez de Vargas, Mem, Petrus i Cikusa han estat guardonats

Els jugadors del Barça han tenyit de blaugrana els premis All Star de l’Asobal, que distingeixen als millors de la Lliga Plenitude 2023/24. I és que quatre integrants de l’equip campió han estat escollits com els millors en la seva categoria.

Així, Gonzalo Pérez de Vargas ha estat nomenat per l’afició com el millor porter; Dika Mem, com el millor lateral dret; Thiagus Petrus, com el millor defensor; i Petar Cikusa, com el jugador revelació de la Lliga.

Tots ells seran guardonats el proper dilluns, 27 de maig, a la Gala Asobal que se celebrarà a Valladolid. També serà reconegut en la mateixa gala Enric Masip, que ha ingressat aquest any al Hall of Fame de l’Asobal, en la seva primera edició.

Els premiats han estat escollits per votació popular, després d’una primera selecció de nominats feta a càrrec de l’associació de clubs. El Barça tenia fins a vuit candidats en les nou categories dels guardons.

El Barça es va proclamar campió de la Lliga Plenitude 2023/24 amb cinc jornades de marge i, fins al moment, porta un camí impecable al campionat amb 28 victòries i un empat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut