Barça-Granollers: la Lliga, a un derbi de distància

Barça-Granollers: la Lliga, a un derbi de distància

Els blaugranes seran campions si guanyen dissabte (18h)

El Barça rep aquest dissabte (18h, Esport3, Teledeporte i LaLiga+) el Granollers, amb molt en joc. I és que el d’aquesta jornada 25 no és només un derbi català, ja que el Barça està a una victòria de distància d’aconseguir matemàticament el títol de Lliga Plenitude.

Els homes de Carlos Ortega compten amb 10 punts d’avantatge i l’average sobre el segon classificat, el Bidasoa Irun. En finalitzar el Barça-Granollers, només quedaran 10 punts per repartir-se a la Lliga.

El conjunt vallesà, però, no serà un rival gens fàcil. El Granollers és molt diferent al del duel de la primera volta (23-40 blaugrana), com demostren les xifres. És l’únic equip, juntament amb el Barça, que es manté invicte a la segona volta, amb 14 punts de 18 possibles.

Els homes més perillosos d’Antonio Rama en atac són Antonio García, el lateral Faruk Yusuf i el pivot Iván Montoya. També destaquen les últimes actuacions del seu porter Roberto Rodríguez.

Per la seva banda, Ortega no podrà comptar amb els lesionats de llarga durada Domen Makuc i Jaime Gallego, ni tampoc amb Hampus Wanne, amb una sobrecàrrega als isquiotibials de la cama dreta.

Així, el tècnic ha citat a tots els disponibles de primer equip i als joves del filial Petar Cikusa i Ian Barrufet.

El Barça buscarà un triomf que donaria la Lliga número 31 de la seva història i allargaria la ratxa de títols a 14 consecutius.

Ariño: “No volem deixar escapar aquesta oportunitat”

Aitor Ariño no vol relaxacions abans del partit: “Sortim com a favorits i a sobre juguem a casa. Volem emportar-nos el més ràpid possible el títol i ara que tenim aquesta oportunitat, no deixar-la escapar”, avisa.

El segon capità no amaga que la Lliga Plenitude “és un dels objectius més importants” i que l’equip està “extramotivat” per al derbi de demà.

“Segur que demà també hi haurà molt bon ambient al Palau. A veure si la gent pot gaudir amb el nostre joc i amb nosaltres”, conclou.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut