Dels capitans de l’Infantil a Dika Mem: un ‘think tank’ sobre el braçalet blaugrana

Dels capitans de l’Infantil a Dika Mem: un ‘think tank’ sobre el braçalet blaugrana

Mem i Ariño reflexionen amb els joves a la Trobada de Capitans

Dika Mem i Aitor Ariño sumen, entre els dos, 28 temporades a la disciplina del FC Barcelona. Una experiència que els fa conèixer a la perfecció què significa dur el braçal com a capitans del primer equip. I un bagatge que han compartit amb tots els capitans dels equips formatius de la secció, en una trobada per definir les línies mestres de la capitania blaugrana.

La reunió ha estat promoguda pel Centre d’Excel·lència del Club, dintre del seu programa de Cultura i Valors, i beu de la trobada de capitans de tot el FC Barcelona esdevinguda la passada temporada a l’Auditori 1899. D’allà va sortir una guia que defineix els punts claus d’un capità del Barça.

Així, Eric Vidal, Roger Alibés i Biel Izquierdo (Infantil B); Pol Peral i Iker Montull (Infantil A); Eric Anselmo i Hugo Fortuño (Cadet B); Ïu Carballar i Álex Pérez (Cadet A); Guido Bayo i Quim Rocas (Juvenil); Oriol Zarzuela, Pau Morer i Ian Barrufet (Barça Atlètic) han compartit una tarda de reflexions al voltant del seu paper als seus equips.

"Aquí no hi ha ningú que estigui per sobre la resta. És molt important tenir respecte per tothom i deixar-ho tot a la pista sempre", ha resumit Dika Mem en una de les seves intervencions inicials.

Després, ha estat el torn per al treball en grups. Els capitans han intercanviat opinions sobre factors tan importants com la humilitat, l’esforç, l’ambició, el respecte i el treball en equip.

L’acte, sota la conducció d’un dels responsables del Centre d’Excel·lència, Roger Pallarols, ha conclòs amb la posada en comú de totes les idees treballades.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut