TM Benidorm-Barça: primer pas de l’esprint per la Lliga

TM Benidorm-Barça: primer pas de l’esprint per la Lliga

L’equip torna a la competició dissabte (19h)

El Barça torna a la competició aquest dissabte, a Benidorm (19h, Esport3 i LaLiga+), per disputar la jornada 22 de la Liga Plenitude. El duel encetarà un mes clau en la lluita pel títol, ja que encabirà fins a sis jornades de la competició domèstica abans no arribin els quarts de final de l’EHF Champions League.

El TM Benidorm no és un rival fàcil per retornar després de l’aturada internacional. Els llevantins venen d’empatar a la pista del Bidasoa (26-26), segon classificat a set punts del Barça, i no perden al seu pavelló des de la jornada 13.

Els homes dirigits per Sergio Carballeira són setens a la classificació, en posicions de Copa del Rei, i lluiten per no despenjar-se de la lluita europea. Al Palau Blaugrana, a la primera volta, van vendre molt cara la seva pell (33-30).

El Barça arriba al partit amb les baixes de Domen Makuc, Jaime Gallego i Thiagus Petrus, que pateix un trencament fibril·lar a l’adductor dret que el deixarà fora de combat dues setmanes.

Els blaugranes han tingut tres dies d’entrenament conjunt, un cop superada l’aturada que va implicar 13 internacionals, i afronten el duel a Benidorm amb la màxima ambició.

L'entrenador del Barça, Carlos Ortega, a més de les baixes, donarà descans a Aleix Gómez. El tècnic ha convocat, doncs, 13 homes del primer equip i els joves del filial Oriol Zarzuela, Djordje Cikusa i Òscar Grau.

Valera: "La del Benidorm és una pista molt complicada"

El central Pol Valera analitza el partit a la prèvia: "Sabem que és un camp complicat. Sempre ens han posat les coses molt difícils allà i segur que serà un duel entretingut i difícil. Hi anem molt mentalitzats", assegura.

El català explica que el Benidorm fa "un handbol molt elaborat", amb "molt de control de joc" per part del seu central, Nacho Valles, i que "juga molt bé el set contra sis".

"Ara ve la part més bonica de la temporada, per a la que estàs tot l’any treballant. Sabem que el títol de Lliga és més a prop, però ara venen els partits claus per rematar-ho. I a més sabem que la dinàmica a la Lliga ens ha d’ajudar a estar preparats per a quan torni la Champions. Entrenem amb molta intensitat", conclou.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut