Quatre blaugranes aconsegueixen passaport olímpic

Quatre blaugranes aconsegueixen passaport olímpic

Espanya i Eslovènia seran a París 2024, amb presència clau de jugadors del Barça

Les places d'handbol a París 2024 ja han quedat definides després dels tornejos preolímpics. Tres seleccions amb representació blaugrana, França, Suècia i Dinamarca, ja tenien presència assegurada a la cita sense passar per tornejos de classificació. Els preolímpics han servit perquè quatre blaugranes més hagin tret bitllet per als Jocs.

La selecció espanyola, amb Gonzalo Pérez de Vargas, Aleix Gómez i Javi Rodríguez, s'ha adjudicat una plaça olímpica aconseguint el primer lloc al preolímpic de Granollers. Els espanyols han guanyat els seus tres partits, davant Bahrain, Eslovènia i Brasil.

L'Eslovènia de Blaz Janc s'ha endut la segona plaça olímpica atorgada a Granollers. Tot i perdre davant Espanya, la selecció balcànica ha fet valer els seus triomfs contra Barhain i Brasil per adjudicar-se un bitllet.

Per tant, els brasilers Haniel Langaro i Thiagus Petrus han quedat fora dels Jocs Olímpics. El Brasil va tenir opcions fins a l'últim moment del torneig classificatori, però va caure contra Espanya (26-28) en els instants finals del que podia haver estat el triomf decisiu per als seus interessos.

Per la seva banda, el portuguès Luís Frade va competir a Hongria contra la selecció amfitriona, Noruega i Tuníssia. Portugal va perdre contra l'equip escandinau i va guanyar a Tuníssia, resultats que feien de l'últim duel, contra Hongria, una final.

Tot i tenir una renda de tres gols al minut 41 (22-19), la selecció portuguesa va acabar caient (30-27) i es perdrà París 2024.

França i Dinamarca resolen els seus compromisos amistosos

Els internacionals blaugranes amb bitllet olímpic assegurat també han tingut activitat aquest cap de setmana. França, amb Dika Mem, Tim N'Guessan i Melvyn Richardson, ha jugat dos amistosos a Montpeller, amb dues victòries, contra Argentina (32-23) i Egipte (39-31).

Dinamarca, amb Emil Nielsen a la porteria, va derrotar Suïssa (30-25), també en partit amistós. La selecció sueca de Jonathan Carlsbogard i Hampus Wanne es va concentrar però sense disputar cap partit.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut