Dika Mem és el nou capità del Barça

Dika Mem és el nou capità del Barça

Aitor Ariño, Tim N’Guessan i Blaz Janc completen la nòmina

Dika Mem és el nou capità del Barça. El francès, fins ara segon capità, assumeix els galons en aquesta temporada 2023/24, que serà la seva vuitena al Club blaugrana. A més, Aitor Ariño puja un graó i serà el segon capità de l’equip, mentre Tim N’Guessan serà el tercer i Blaz Janc, el quart.

El fins ara capità Gonzalo Pérez de Vargas deixarà de ser-ho, en una decisió presa pel tècnic blaugrana, Carlos Ortega, després que el porter hagi comunicat que no acceptarà l’oferta de renovació del Barça i que marxarà a un altre club un cop hagi finalitzat el seu contracte, al juny del 2025.

Dika Mem: "És un honor portar el braçal com a primer capità del Barça"

El ‘10’ blaugrana està molt feliç per assumir aquesta nova responsabilitat: "És un honor portar el braçal com a primer capità del Barça. Ara començaré la meva vuitena temporada a Barcelona i sé el què significa aquesta samarreta. Hauria preferit fer aquesta passa endavant per un altre motiu, però sé que ara és moment d’ajudar als joves i de fer que aquest vestidor segueixi unit per aconseguir els nostres objectius. Confio en aquest equip i agraeixo la confiança que han posat tant jugadors com cos tècnic en mi", ha revelat.

Pérez de Vargas: "El meu compromís fins a l’últim dia serà encara més fort, si cap, que fins ara"

Per la seva banda, Gonzalo Pérez de Vargas reafirma la seva implicació en la causa blaugrana: "He pres una decisió professional, molt madurada i dura de prendre, i sé que té conseqüències com la de ja no ser el capità d’aquest equip. Respecto i accepto aquesta decisió del cos tècnic. Per mi ha estat un honor ser-ho.  El meu compromís amb l’equip a partir d’ara serà encara més fort, si cap, i treballaré igual de dur per aconseguir els objectius col·lectius. Els meus companys i el cos tècnic saben que em tenen per ajudar-los en tot el que calgui", ha explicat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut