Partit de celebració

Partit de celebració

Els blaugranes rebran el trofeu de Lliga un cop acabat el partit

Després de classificar-se per disputar la cinquena Final a Quatre consecutiva de la EHF Champions League, els homes de Carlos Ortega disputaran el penúltim partit de la temporada de la Lliga Plenitude Asobal davant del Club Cisne BM (dissabte 20 de maig a les 17 h, Esport3/LaLigaEsportstv), on rebran el títol de campió de la competició a la finalització del matx. 

El preparador blaugrana donarà descans a Aleix Gómez, Dika Mem i Ludovic Fàbregas i en el seu lloc entraran Haniel Langaro, Artur Parera i Pablo Urdangarín. Els tres primers acumulen molts minuts les darreres setmanes i el tècnic ha decidit incorporar Langaro, que va ser donat d’alta durant la Copa del Rei després de cinc mesos de lesió al tendó d’Aquil·les. També Parera qui no ha participat en els darrers partits de Champions tindrà temps per seguir guanyant minuts. 

Entrega del trofeu

Un cop finalitzat el xoc, el Barça rebrà de mans del president de la RFEBM, Francisco Blázquez, i del president de l’Asobal, Servando Revuelta, el trofeu que acredita els blaugranes com a campions de la Lliga Plenitude Asobal 22/23. D’aquesta manera, els culers acumulen 30 títols de Lliga, 13 de manera consecutiva. 

Restriccions d’aparcament per al partit

A causa de la coincidència amb el partit de futbol d’aquest dissabte dia 20 al Camp Nou (FC Barcelona – Reial Societat, 21 hores), els aficionats i aficionades que assisteixin al Palau Blaugrana per presenciar el Barça – Club Cisne BM (17 h) no podran estacionar el seu vehicle a les instal·lacions del Club. 

 Només podran estacionar vehicles que disposin d’abonament d’aparcament del Camp Nou.

barcelona-handball-22-squadlist-tw-68e58b77-aa36-4d9e-8640-c08300022981

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut