Un passet més

Un passet més

Els blaugranes volen sumar una nova presència a la Final a Quatre de Colònia

Dijous els homes de Carlos Ortega miraran de certificar el seu passi a la Final a Quatre de Colònia dels propers 17 i 18 de juny (20.45 h, Esport3/DAZN) i sumar una nova presència a la ciutat alemanya per tal de sumar un nou títol al palmarès blaugrana davant del GOG danès. Els catalans van superar per set gols de diferència (30-37) i tenen una bona renda per afrontar el partit de tornada però no volen cap mena de confiança a l’hora d’afrontar aquest matx. 

El millor dels quarts de final

El Barça ha estat el millor equip durant la temporada regular i ho va tornar a demostrar al partit d’anada. Dels quatre partits disputats, els culers van ser qui van treure millor avantatge en el seu enfrontament al vèncer per una diferència de set gols. En dos dels partits, el resultat va acabar en empat (Wisla Plock – SC Magdeburg i Vészprem – Kielce), mentre que en la eliminatòria del Kiel – PSG, els francesos van endur-se la victòria per només quatre gols de diferència (27-31).

25 partits sense perdre a la Champions

Des de la doble derrota la temporada passada davant del Kielce, el Barça ha completat un cicle de 25 partits jugats sense conèixer la derrota a la Champions. Aquesta sèrie va començar davant del Porto al Palau quan els d’Ortega van vèncer 38-31 i des de llavors, els blaugranes han sumat 23 victòries i només dos empats, precisament a la pista del Porto la temporada passada i a la pista del Kiel aquest curs. 

Carlos Ortega: “A l’esport pot passar qualsevol cosa i no ens hem de confiar”

“El resultat al partit d’anada va ser positiu sense cap mena de dubtes però a l’esport pot passar qualsevol cosa i no ens hem de confiar. A més, volem guanyar al Palau davant dels nostres aficionats”. 

“Som els que anem amb millor resultat conjuntament amb el PSG però jo em preocupo de lo meu. Estic segur que els altres estaran preocupats de guanyar i mirar de passar l’eliminatòria”

“L’equip ha jugat molt bé tota la temporada, Va jugar molt bé a Dinamarca i tenim moltes possibilitats de classificar-nos per mèrits propis. Això és bo i el cansament benvingut sigui. Hem de fer el nostre treball i continuar en la nostra línia”. 

Gonzalo Pérez de Vargas: “A l’esport i en general a la vida s‘ha de confirmar la feina feta”

“Estem molt a prop però a l’esport i en general a la vida s‘ha de confirmar la feina feta. El resultat a l’anada és molt positiu però volem guanyar tots els partits a casa, tots els partits en general. Volem ser a la Final a Quatre i no ens deixarem res per intentar assegurar aquesta classificació”. 

“Nosaltres som conscients del resultat de l’anada i sobretot amb els dos gols en els darrers 20 segons ens van donar una avantatge molt important per nosaltres. Però el que hem fet tota la temporada és sortir a guanyar. Crec que aquest any hem viscut un Palau encara més viu amb nosaltres i volem tancar aquesta classificació guanyant el partit, gaudint de l’últim partit europeu al Palau i fent un bon partit en cas de guanyar arribar amb bones sensacions a Colònia”. 

“És cert que l’any passat amb el canvi d’staff al principi de la temporada va costar una mica més. Però l’equip fa el que vol fer. És un equip molt professional que vol guanyar i ho demostra cada dia a la pista. No crec que sigui demèrit de ningú. Estem lluitant a Europa amb equips amb pressupostos més grans o iguals que el nostre que tenen grandíssims jugadors. Hi ha una feina de fa molt de temps i ens ha ajudat a mantenir aquests resultats i de dinàmica”. 

barcelona-handball-22-squadlist-tw-6c373a8c-7134-4132-8bba-10193e00f22f

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut