Gran jornada d’handbol a la Ciutat Esportiva

Gran jornada d’handbol a la Ciutat Esportiva

28 equips han disputat el torneig de Nadal del Barça

Jornada intensa d’handbol a la Ciutat Esportiva, on 28 equips han representat 26 clubs d’handbol i han disputat el torneig d’handbol en categoria aleví organitzat per la secció blaugrana després d’uns anys que no s’havia disputat. Els equips han utilitzat les instal·lacions blaugrana ocupant les pistes d’handbol i les de futbol sala per tal de poder jugar tots els partits previstos. A la fi del dia, s’han jugat 110 partits entre els més de 300 participants on ha regnat el bon joc, la companyonia i bon ambient d’handbol a tota la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

El torneig s’ha organitzat en el format d’handbol mini. Els equips tenien cinc jugadors al camp en lloc dels set habituals, que fa que els partits siguin més dinàmics i participin tots els jugadors. A més, els marcadors també són més alts i per ajudar a fomentar les diferents habilitats dins de l’esport, no hi ha un porter definit sinó que, a cada enfrontament, n’és un de diferent. Cada xoc tenia una duració de 10 minuts per part sense que el rellotge es parés. D’aquesta manera, es facilita el joc ràpid i marcadors molt alts.

Handbol Ribes i Sant Boi, campions del Torneig de Nadal

Els equips han hagut de disputar un mínim de quatre partits i un màxim de set, si arribaven a la final. Els guanyadors de la Copa Gonzalo Pérez de Vargas ha estat l'Handbol Ribes que ha vençut a l'Handbol Sant Joan Despí per un resultat de 22-15. D’altra banda, els vencedors de la Copa Dika Mem ha estat el Sant Boi, els quals han guanyat a l'Handbol Parets amb un marcador final de 20-19.

Artur Parera, protagonista

El pivot blaugrana Artur Parera ha estat l’encarregat de donar els trofeus als equips campions. A més, ha aprofitat per fer-se fotos amb tots els nens i nenes. Parera ha pujat aquesta temporada al primer equip, ha estat veient els partit de la tarda i ha gaudit d’allò més del nivell exhibit pels diferents equips que han participat al torneig. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut