Torna el Torneig de Nadal aleví del Barça

Torna el Torneig de Nadal aleví del Barça

Un total de 28 equips disputaran un torneig a la Ciutat Esportiva el dijous 22 de desembre

Després d’uns anys que va deixar de disputar-se, el Barça ha decidit tornar a organitzar el torneig d’equips alevins a les instal·lacions blaugrana. D’aquesta manera el Barça reprèn una iniciativa en què els equips catalans de la categoria es troben per disputar un torneig d’handbol del màxim nivell i gaudir d’una jornada blaugrana. 

Estaran representats un total de 26 clubs i dos d’aquests aportaran dos equips en lloc d’un. Aquest és el llistat complet de tots els equips participants que el 22 de desembre a partir de les 9 del matí miraran de guanyar-se un lloc per disputar la final.  

CH Sant Andreu de la Barca, Club Esportiu Molins de Rei, Club Handbol Barberà, Club Handbol Bordils, Club Handbol Ribes, Club Handbol Sant Vicenç, Club Handbol Vilamajor, Finestrelles SC Handbol Esplugues, Geieg, Handbol Sant Joan Despí A, Virolai Club Esportiu Barcelona, CS Grup Club Handbol Igualada, Club Escola Handbol Vendrell, Club Handbol Terrassa, Bell-lloc, Club Handbol Garbí, Club Handbol Salou, Club Sant Andreu de Palomar, Handbol Parets, Avenç Sant Cugat, CH Sant Fost, Lumen Sant Cugat, Club Handbol Martorell i Club Handbol Sant Llorenç, Handbol Cooperativa Sant Boi i la Unió Esportiva Sarrià aquests dos últims portaran a dos equips. 

Un cop finalitzada la jornada els equips participants rebran uns obsequis per part del Barça i s’espera la presència d’un jugador del primer equip blaugrana per fer la entrega dels trofeus. 

Joan Solé, directiu responsable de l’handbol: 

“Crec que és important reprendre aquest tipus d’iniciatives per mirar de fomentar l’handbol català de base. I fer-ho a les instal·lacions del Barça és un al·licient per a tots els nois que juguen al nostre esport. El Barça té una obligació moral de fomentar aquestes iniciatives i estic orgullós d’acollir tants equips a la Ciutat Esportiva Joan Gamper”.

Raúl Entrerríos, coordinador handbol base blaugrana: 

“Penso que és molt bo per als jugadors tenir aquestes trobades per disputar aquest tipus de tornejos. Molts dels jugadors ja es coneixen de trobar-se a la Lliga i als Campionats de Catalunya però molts d’ells jugaran per primera vegada en contra. Hem cregut que ajuntar-los tots en un pavelló, només ho podia fer el Barça. Espero que tornem a repetir aquesta experiència els propers anys i seguim amb la tradició de l’handbol a Can Barça als voltants del Nadal”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut