Aitor Ariño, sis mesos de baixa

Aitor Ariño, sis mesos de baixa

L’extrem esquerre haurà de passar pel quiròfan per resoldre la inestabilitat del genoll esquerre

Aitor Ariño va tenir durant el partit davant del THW Kiel una molèstia al genoll esquerre després de fer un llançament i no va tornar a jugar la resta del xoc. Després de les proves realitzades, s’ha decidit que el jugador passi pel quiròfan els propers dies per resoldre la inestabilitat al genoll i posar fi a aquests problemes.

L’extrem català va tenir una lesió greu de genoll al mes de març del 2021 que li va impedir participar en la consecució de la Champions i els Jocs Olímpics de Tòquio. Ariño va seguir el seu procés de recuperació i al mes d’octubre de la temporada passada va tornar a jugar i va ser clau en els èxits de l’equip de Carlos Ortega del curs 2021/22. 

Bons números aquest any

L’inici de l’any per a Aitor havia estat excel·lent fins a la seva lesió. Tot i compartir posició amb un dels millors extrems esquerres del món com Hampus Wanne, ha tingut la confiança d’Ortega i havia participat en tots els partits de Champions marcant 14 gols. A la Lliga Plenitude Asobal, havia jugat en 12 dels 13 enfrontaments i havia marcat 29 gols. De fet, en la majoria de partits, la distribució de minuts era molt semblant, jugant cadascú una part de cada xoc.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut