Centrats en el Club Cisne BM

Centrats en el Club Cisne BM

Malgrat tenir un partit molt important de Champions dimecres, els blaugranes estan centrats en la lliga

Després del valuós empat a casa del Kiel el passat dijous a la setena jornada de la Champions, el Barça torna a la Lliga Plenitude Asobal per jugar davant del Club Cisne BM (19 h / Televisió de Galícia), diumenge 27 de novembre per tancar la 13 jornada de la competició. 

Els de Carlos Ortega es veuran les cares amb l’equip gallec que després de vèncer al Cuenca a domicili encadena sis derrotes consecutives i és el tercer per la cua amb només sis punts acumulats quan ja s’ha jugat més d’un terç de la lliga. Tot i això, els gallecs miraran de donar la sorpresa i intentaran sumar algun punt davant d’un equip que té la mirada posada en el partit de Lliga però també en el de la EHF Champions League del proper dimecres a les 20.45 h al Palau. 

Balanç de 2-0 amb els gallecs

Aquesta serà la tercera vegada que tots dos equips es veuen les cares. En les dues anteriors, la temporada 20/21, el Barça va endur-se la victòria en els dos xocs disputats, tant al pavelló dels gallecs (27-43) com al Palau Blaugrana (43-21). En l’enfrontament disputat a Barcelona l’abril del 2021, l’equip es va quedar a les portes de conquerir el títol de lliga que aconseguirien una jornada més tard. 

Thiagus Petrus: “Afronto aquest partit de la mateixa manera que un de Champions”

“Afrontem el partit d’una manera seriosa i on hem de treure els dos punts sigui com sigui”

“Personalment afronto aquest partit de la mateixa manera que un de Champions. Sabem que per lo bo i per lo dolent hi ha un partit després de l’altre”. 

“Jo estaré pensant en el Cisne i a partir de dilluns en el Kiel. Aquest equip han estat capaços de guanyar al Cuenca i al Benidorm i ara porten una mala ratxa. Ells juguen a casa i ja tenim l’experiència de l’any passat a Antequera i espero que ens hagi servit de lliçó”. 

barcelona-handball-22-squadlist-tw-29e3ac23-90aa-408d-8a3a-cde65c61af26 (1)

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut