Kiel - Barça: Empat trepidant a Europa (30-30)

Un mal parcial de 5-0 ha estat a punt de costar-li el partit al Barça, però dos gols al darrer minut han salvat l'empat en un matx espectacular fins al darrer sospir

Empat molt disputat a Alemanya. Els culers, amb un gol sobre la botzina quan quedaven només nou segons per al final, empaten davant el Kiel (30-30) en el partit corresponent a la setena jornada de la competició europea. Aquest empat permet als d'Ortega mantenir el liderat i continuar invictes a la màxima competició de clubs. Un mal parcial de 5-0 ha estat a punt de costar-li el partit al Barça, però dos gols al darrer minut han salvat l'empat.

Autoritat inicial culer

Els culers han completat una gran primera meitat en la que han anat per sempre manant al marcador. Tot i els intents locals de capgirar el marcador, els culers no han donat opció, amb bons minuts d'N'Guessan i Aleix Gómez en atac, màxims golejadors de la primera part.

A més, Gonzalo Pérez de Vargas, amb nou aturades, ha estat absolutament clau al primer temps, que l'ha culminat marcant un golàs de camp a camp al darrer sospir, arribant al descans amb un +4 al marcador (14-18).

Reacció local

La segona meitat ha iniciat amb intercanvi de cops, però el Barça ha arribat a guanyar de cinc (17-22), semblant que encarrilava el partit. Però els alemanys no han desistit i han seguit en busca de la remuntada, que acabaria arribant. A poc a poc s'anaven apropant al marcador, i un parcial de 5-0 als darrers minuts de partit, ha situat per davant al Kiel per primer cop en tot el partit (30-28) a falta de poc més d'un minut per al final.

Tot i així, el Barça ha tingut temps a reaccionar, i un gol de Janc i un de Fabregas a falta de nou segons, ha rescatat un punt per als blaugranes, mantenint-se així invictes. Finalment, empat (30-30) i els culers que seguiran líders del grup B de la Champions.

Kiel, 30
Barça, 30

Kiel: Mrkva (-), Edberg (9), Reinkind (3), Overby (-) Wiencek (-), Wallinius (-), Dahmke (-), -set inicial- Landin (-), Duvnjak (5), Weinhold (3), Zarabek (4), Magnus Landin (3), Pekeler (2), Bilyk (-), Fraatz (1).
Barça: Pérez de Vargas (1), Aleix Gómez (4), Mem (4), Fábregas (3), Cindric (2), N' Guessan (5), Wanne (1) -set inicial-. Nielsen (-), Janc (5), Carlsbogard (1), Richardson (-), Aitor Ariño (3), Lángaro (-), Frade (1).
Parcials: 2-3, 4-8, 7-9, 9-12, 11-16, 14-18 (descans), 16-20, 18-22, 22-25, 23-26, 26-28, 30-30 (final).
Àrbitres: Vaidas Mazeika, Mindaugas Gatelis.