Duel entre el primer i segon de l’Asobal

Duel entre el primer i segon de l’Asobal

Els blaugranes es veuran les cares davant del segon classificat de la competició

Després de guanyar a la tercera jornada de la EHF Champions League davant del RK Celje Pivovarna (38-30) i liderar en solitari el Grup B de la competició, el Barça s’enfrontarà al Bidasoa Irún dissabte (Esport3, 16.15 h) corresponent a la cinquena jornada de l’Asobal.

Els de Carlos Ortega no han tingut gaire temps de descans entre partit i partit però aquest fet no serà excusa davant dels segons classificats de la competició domèstica. Els bascos van perdre a la jornada inaugural a Benidorm però des de llavors encadenen tres victòries consecutives amb contundència. Els de Jacobo Cuétara estan en una línia ascendent en el seu joc i les incorporacions del passat estiu estan donant els seus fruits. 

Enfrontaments favorables la temporada 21/22

En els partits jugats la temporada passada, els blaugranes es van emportar la victòria en els dos xocs de la Asobal però també van veure’s les cares a la final de la Supercopa disputada a Saragossa on també van superar els bascos i van sumar l’onzena Supercopa consecutiva i la 17 de la història del Club, una setmana abans de disputar la Final a Quatre a Colònia. 

Tim N’Guessan: “Ells juguen sempre molt bé i són molt durs”

“Estem acostumats a jugar dijous i dissabte. Avui farem un entrenament tàctic sense córrer massa i ahir vam jugar un partit dur com esperem que ho sigui contra el Bidasoa. Ells juguen sempre molt bé i són molt durs”. 

“Esperem un partit complicat però sortirem molt posats. Estem molt bé aquest principi de temporada i hem de seguir així amb aquesta confiança”. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut