El Barça ja sap quins són els seus rivals a la Super Globe

El Barça ja sap quins són els seus rivals a la Super Globe

Els homes entrenats per Carlos Ortega es veuran les cares amb el Club Ministros (Mèxic) i l’ES Tunis (Tunísia) a la lligueta

El Barça ja sap amb qui haurà de jugar per poder tornar a conquerir l’únic títol que es va escapar la temporada passada. La IHF ha donat a conèixer els emparellaments dels 12 equips que aspiraran a proclamar-se campions del món de clubs. 

Els blaugranes van quedar enquadrats al Pot 1 com a actuals campions de la Champions, conjuntament amb l'SC Magdeburg, actual campió de la Super Globe; el Taubaté brasiler, campió sud-americà, i l'Al-Ahli egipci, com a campió africà. Després del sorteig, el Barça ha anat al Grup D, on s’haurà de classificar per jugar les semifinals davant del Club Ministros (Mèxic) i l’ES Tunis (Tunísia)

El Kielce, possible rival a les semifinals

En cas de classificar-se per disputar les semifinals del torneig, els catalans es veuran amb el primer del Grup C que formen el Taubaté, l’Al-Kuwait (Kuwait) i el Kielce polonès. Cal recordar que el Barça ha vençut en els darrers dos enfrontaments davant del campió de Polònia. El més recent va ser fa escassament una setmana, quan van derrotar-los per 32-28 al Palau corresponent a la segona jornada de l'EHF Champions League. L’anterior va ser el mes de juny passat a Colònia després de derrotar-los als penals i proclamar-se per onzena vegada campions d’Europa. 

Calendari Super Globe 22/23

Dies de competició

El primer partit dels culers serà contra el Club Ministros mexicà el dimarts 18 d’octubre, mentre que el segon partit de la lligueta serà el dijous 20 davant de l'ES Tunis. En cas de classificació, les semifinals es jugarien dissabte 22 i la final, el 23 d’octubre. Els horaris es donaran a conèixer properament per la IHF. 

Aquesta temporada a diferència de l’anterior, la competició es jugarà a Amman en lloc de Jiddah, on es va disputar l'edició de la temporada anterior. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut