Angel Ximenez Puente Genil - Barça: Golejada blaugrana per seguir guanyant (31-43)

Els culers assoleixen el millor registre golejador del curs a l'Asobal en un gran partit de principi a fi, tancant així una gran setmana de la millor manera

Bon triomf blaugrana davant l'Angel Ximenez Puente Genil (31-43). Després de la gran victòria europea contra el Kielce al Palau, els de Carlos Ortega es mantenen invictes a la competició domèstica després de vèncer en un partit molt treballat dels culers, que tanquen així de la millor manera una setmana trepidant.

Manen des de l'inici

Els culers han sortit per totes des del primer minut, manant al marcador i agafant les regnes del partit. Tot i així, els locals han aguantat bé l'estira-i-arronsa fins al minut 15, quan els blaugrana han començat a obrir escletxa al marcador amb grans registres golejadors, liderats per Dika Mem, Blaz Janc i Ariño. Gols que servirien per arribar al descans amb un clar +6 (17-23).

El ritme golejador no afluixa

Ja a la segona meitat, la piconadora barcelonista no s'ha aturat en atac, amb un gran Frade de cara a porteria. Els gols han seguit arribant fins a arribar a 43, convertint-se en el millor registre golejador aquesta temporada a l'Asobal.

Els de Carlos Ortega no han donat opció i han acabat emportant-se la victòria amb claredat (31-43) per sumar un nou triomf i tancar així una gran setmana.

Angel Ximenez Puente Genil, 31
Barça, 43

Angel Ximenez Puente Genil: De Hita (-), Ribeiro (5), Marcio da Silva (2), Luisfe (2), Cuenca (1), Cabello (-), Buzle (4) -set inicial-, Xavi Túa (-), Javi García (5), Estepa (6), Javi Muñoz (-), Pomeranz (2), Arsenashvili (2), Jung (2), Nordlander (-).
Barça: Pérez de Vargas (-), Ariño (3), Makuc (1), Mem (5), Langaro (2), Janc (5), Frade (7) -set inicial-, Cindric (4), N’Guessan (-), Carlsbogard (2), Petrus (1), Parera (5), Wanne (3), Richardson (2), Urdangarín (3), Nielsen (-).
Parcials: 3-4 / 7-8 / 9-13 / 13-17 / 15-20 / 17-23 (descans) 19-25 / 21-28 / 23-31 / 27-34 / 28-39 / 31-43 (final).
Àrbitres: Mendoza Roldán i Fernández Molina