Canvi de xip per jugar l’Asobal

Canvi de xip per jugar l’Asobal

Els blaugranes visiten la pista del Puente Genil 48 hores després d’una exhibició al Palau a la Champions

El Barça no ha tingut temps de gaudir de la gran victòria davant del Kielce polonès que ja torna a jugar un partit d’handbol, en aquest cas davant de l'Angel Ximenez Puente Genil de l’Asobal (20 h, LaLigaSportstv)

Els de Carlos Ortega miraran de mantenir-se invictes a la competició domèstica davant d’un rival que fins ara només ha pogut un partit de lliga dels tres que jan jugat. Tot i que els resultats no són els millors, els andalusos s’han reforçat bé a l’estiu i serà un rival dur de vèncer, especialment al seu pavelló. 

Millor atac i quarta millor defensa

Els d’Ortega són el millor atac del campionat amb 37 gols de mitjana en els quatre partits jugats fins al moment i la quarta millor defensa, amb només 27.75 gols encaixats

Els blaugranes han visitat la pista de l’Angel Ximenez Puente Genil en nou ocasions i en totes elles els catalans han tornat amb la victòria cap a Barcelona. Com a curiositat culer, els màxims anotadors per part del Barça són Hampus Wanne, Blaz Janc i Melvyn Richardson amb 19 gols cadascun d’ells.

Domen Makuc: “Anem amb molt de respecte a la pista del Puente Genil”

"Anem amb molt de respecte a la pista del Puente Genil. Sabem que ens costa una mica a la Lliga Asobal després d’haver jugat un partit de Champions, però hem d’estar centrats perquè ho donarem tot per aconseguir la victòria". 

"A casa juguen bé. Tenen un bon equip amb un bon entrenador i han tingut una setmana per preparar el partit contra el Barça. Nosaltres el preparem avui i demà al matí únicament, però espero que puguem tornar amb dos punts a casa". 

barcelona-handball-22-squadlist-tw-332ff9eb-cfd8-4c68-baae-81a71a87b3ce

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut