La Champions torna al Palau

La Champions torna al Palau

El Barça i el Kielce reviuran el partit de l’última Final 4

Si un partit entre el Barça i el Lomza Industria Kielce és sempre interesant de mena per als aficionats de l’handbol, el fet que sigui la repetició de la final de Colònia el fa encara més interessant. Així doncs, el Palau viurà el primer partit de la Machineseeker EHF Champions League de la temporada dijous a les 20.45 h (Esport3 / DAZN). 

Els jugadors dirigits per Carlos Ortega es veuran les cares davant del campió polonès que la temporada passada va ser l’únic equip capaç de guanyar-los els dos partits de la lligueta. Malgrat aquestes dues derrotes, els culers van prendre’s la revenja en guanyar als penals l’onzena Champions de la història de la secció

Precedents favorables als culers

Des que la temporada 2010/11 es veiessin les cares per primera vegada, tots dos equips han jugat 12 vegades en contra amb un balanç favorable per als blaugranes de set victòries, tres derrotes i dos empats. Els de Carlos Ortega voldran venjar-se dels polonesos de les dues derrotes consecutives que van patir la temporada passada a la Lliga regular i que van significar el punt més baix de la temporada per als catalans. Així i tot, a partir d’aquell moment l’equip va canviar radicalment i va millorar les seves prestacions que van permetre sumar sis dels set títols en joc. 

Carlos Ortega: “El Kielce té millor plantilla que la temporada passada”.

“Cada partit i cada temporada és una història diferent. El que està clar és que hi ha molts jugadors de les dues plantilles que són els mateixos, hi ha tendències i els entrenadors són els mateixos”. 

“Crec que és un dels millors partits que es pot veure. El Kielce té millor plantilla que la temporada passada i que mira de jugar més ràpid. En aquest sentit són dos equips molt semblants. Són l’últim equip que ens ha guanyat al Palau i voldran fer més història per tornar a derrotar-nos a casa i nosaltres farem tot el possible perquè no sigui així. I tenim clar que són dos punts molt importants tot i que encara queda moltíssim per jugar a la fase grups”. 

Els dos equips tenim moltes ganes de guanyar i ens hem preparat bé. Ells per revenja esportiva per guanyar-nos dues vegades consecutives i nosaltres perquè van ser els últims a guanyar-nos al Palau”. 

“Veient els partits que han jugat fins ara pot ser que el partit arribi una mica aviat però tots dos equips arriben en un to físic molt bo i serà un partit amb molta velocitat”. 

Dika Mem: “Demà serà un partidàs”. 

“Tenim moltes ganes de jugar. Vam guanyar-los la final i tindran ganes de guanyar-nos però nosaltres també perquè la temporada passada ens van guanyar a casa i vam perdre allí i crec que serà un molt bon partit. Han fet molts bons fitxatges aquest estiu i són millors però nosaltres també tenim un bon equip i juguem a casa”.

Demà serà un partidàs. Ells venen amb aficionats i els recolzaran al màxim però nosaltres juguem a casa i hem de guanyar els dos punts per seguir sumant a la classificació”. 

“Espero que sigui un partit com el de la final perquè va ser una victòria però guanyar demà no significa que després guanyem la final”. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut