Rebi Balonmano Cuenca - Barça: Triomf contundent per seguir sumant (26-38)

Els culers guanyen amb autoritat i sumen la tercera victòria del curs a la Lliga Asobal

Gran victòria blaugrana a una pista sempre complicada. Els culers han superat el Rebi Balonmano Cuenca (26-38) amb una gran actuació barcelonista, que ha dominat el matx i no s'ha deixat sorprendre, sumant així un nou triomf a la Lliga Asobal.

Piconadora inicial

Els culers han dominat des de l'inici, i han deixat el partit pràcticament encarrilat al descans. Progressivament, els blaugrana anaven augmentant l'avantatge al marcador fins arribar a guanyar d'11, arribant al descans amb un contundent 14-25 amb dos gols inclosos del capità Gonzalo Pérez de Vargas, aprofitant el joc de set dels locals.

No donen opció

Ja a la segona meitat, els blaugrana no han donat cap tipus d'opció mantenint la gran diferència al marcador, on han arribat a guanyar de 15. Fabregas, amb set gols, ha estat el màxim anotador d'un matx que finalment ha finalitzat 26-38 per als de Carlos Ortega.

Així doncs, gran triomf culer per sumar la tercera victòria dl curs a la Lliga Asobal, la segona d'aquesta setmana.

Rebi Balonmano Cuenca, 26
Barça, 38

Rebi Balonmano Cuenca: Tekaya (-), Sergi Mach (2), Dani Neves (2), Pozzer (4), Nacho Moya (2), Arnau Fernández (2), Joaquím Nazaré (6) -set inicial- Grbavac (-), Pablo Simonet (1), Nacho Pizarro (1), Leo Prantner (1), Carlos Fernández (-), Juanjo Fernández (1), Diego Vera (2), Fede Pizarro (1), Álvaro Martín (1).
Barça: Pérez Vargas (2), Dika Mem (1), Wanne (5), N’guessan (1), Aleix Gómez (4, 1), Petrus (1), Fábregas (7) -set inicial-. Nielsen (-), Carlsbogard (3), Aitor Ariño (1), Artur Parera (-), Domen Maku (2), Langaro (-), Richardson (3), Blaz Janc (5), Luis Frade (3)
Parcials: 3-5 / 4-9 / 7-14  / 10-18 / 12-22 / 14-25 (descans) 16-27 / 18-31 / 19-34 / 24-37 / 26-38 (final)
Àrbitres: Roberto Carlos Mendoza i Juan Pablo Visciarelli