El Barça viatja a la perillosa pista del Rebi Balonmano Cuenca

El Barça viatja a la perillosa pista del Rebi Balonmano Cuenca

Els locals han començat forts aquesta Lliga i voldran fer un bon paper davant dels seus aficionats

El Barça viatjarà a Conca per disputar demà dissabte la Jornada 2 de la Lliga Asobal (17 h, LaLigaSportstv) després de vèncer dimarts al Palau davant del Bathco Torrelavega. Els de Carlos Ortega, però, ja han jugat dos partits de Lliga, atès que van haver d’avançar una jornada per la disputa de la Super Globe el proper mes d’octubre. 

El REBI Balonmano Conca va guanyar el partit inaugural del campionat a domicili a Valladolid per cinc gols de diferència (28-33), que els ha permès estar situats a la classificació en la tercera posició. Els locals voldran demostrar davant del seu públic que el resultat de la primera jornada no és flor d’un dia i que són un dels equips candidats a fer saltar la sorpresa aquesta temporada a la competició nacional. 

Els blaugranes no podran comptar amb la participació del central Luka Cindric, que serà baixa per al partit per unes molèsties musculars a la cama dreta. El croat encara no ha participat a l’Asobal aquest any, però Ortega espera poder-lo tenir a disposició per a l'estrena de la Champions a Hongria davant del Pick Szeged. 

Haniel Langaro: "Conca no és una pista fàcil”

El lateral esquerre Haniel Langaro ha parlat a la prèvia de la segona jornada de l’Asobal i ha assenyalat la dificultat del rival de demà. “Conca no és una pista fàcil. La temporada passada ja vam tenir dificultats allà, però crec que estem preparats i ens hem entrenat bé. Els dos partits de Lliga que hem jugat ens han anat bé per agar el ritme”. A més, ha incidit en el fet que a casa són un equip fort i que costarà tornar amb la victòria. “És un equip que juga bé i que especialment a casa els seus aficionats els ajuden molt i serà un partit bastant dur”. 

A diferència de la temporada passada, l’equip ha pogut treballar a la pretemporada i això es nota. “Aquest any hem fet una bona pretemporada, en què hem tingut temps de treballar. Com he dit, els dos partits que hem jugat ens han ajudat i l’equip ha respost bé i hem de seguir en aquesta línia”. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut