Thiagus Petrus, dos anys més de blaugrana

Thiagus Petrus, dos anys més de blaugrana

El brasiler continuarà dues temporades més al Barça després de signar la seva renovació fins al 2025

El FC Barcelona i el jugador brasiler Thiagus Petrus han arribat a un acord per allargar el contracte que els unia per dues temporades més, fins al juny del 2025. Petrus, especialista defensiu, és un home clau en els esquemes defensius blaugrana i Carlos Ortega ha volgut assegurar-se una peça fonamental en la defensa. 

Petrus va arribar al Club la temporada 2018/19 provinent del Pick Szeged hongarès on s'hi va estar durant tres temporades. Abans,  n’havia estat tres més al Naturhouse La Rioja, que va ser el primer equip a Europa després de deixar el Pinheiros brasiler. 

Un baluard en la defensa

Petrus s'ha anat convertint en un dels millors especialistes a Europa en els darrers anys. De fet, el mes de juliol l’Asobal el va considerar el millor jugador defensiu de la competició per tercera vegada i segona consecutiva. Per la seva envergadura i mobilitat fa que els atacants rivals tinguin moltes dificultats a l’hora d’atacar i el sistema defensiu culer millora amb les seves prestacions. 

A més, tot i no tenir gaires minuts en atac, el brasiler va ser capaç de marcar 10 gols en la competició domèstica la temporada passada, tres dels quals davant de l’Abanca Ademar León. A Europa, va anotar-ne quatre, un dels quals davant el Kielce polonès a la final de la Final a Quatre del mes de juny a Colònia que va donar l’onzena Champions de la història del Club. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut