Presentada la Supercopa de Catalunya

Presentada la Supercopa de Catalunya

Aitor Ariño ha estat el representant culer a la presentació de la competició a Martorell

La Federació Catalana d’Handbol ha presentat les edicions masculines i femenines de la Supercopa de Catalunya al Pavelló Municipal Can Cases de Martorell. Aitor Ariño, un dels capitans de l’equip; Joan Marín, coordinador de l’handbol; i Eugeni Serrano, membre de la comissió social del Club, han estat presents a l’acte. 

Els de Carlos Ortega jugaran divendres a les 19 h el partit de semifinals davant l’Handbol Esplugues al pavelló dels del Baix Llobregat. Per la seva banda, el Fraikin Granollers es jugarà el seu pas a semifinals amb el Draga Banyoles. Els guanyadors de les semifinals jugaran el partit per emportar-se el títol el dilluns 29 a partir de les 21 h a Martorell.

Aitor Ariño: “Ja tenim moltes ganes del primer partit oficial”

Ariño, un dels capitans culers, ha manifestat, un cop acabat l’acte, que “espero que surti un gran partit. Ja tenim moltes ganes del primer partit oficial i d’aquesta competició. Crec que aquest any arribem amb una dinàmica millor, ja que l’any passat era tot nou. Coneixem els conceptes que ens demanen i ja sabem el que podem donar tots”. 

D'altra banda, Joan Marín, coordinador de l’handbol culer, creu que “per al Barça el que és important és la col·laboració amb la Federació Catalana. Estan fent una gran tasca en les categories inferiors i, per a nosaltres, col·laborar en el seu torneig d’elit és molt important”.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut