Barça – Madeira: Triomf per continuar agafant rodatge (33-31)

Els blaugranes aconsegueixen la segona victòria de la pretemporada en un partit que ha tingut llargs trams d’igualtat

El Barça d’Handbol ha sumat la segona victòria de la pretemporada en derrotar al Madeira portuguès en un partit que s’ha resolt en els instants finals (33-31). Tot i això, els homes de Carlos Ortega han fet valer la seva superioritat i s’han acabat imposant per dos gols de diferència. El pròxim compromís dels culers serà el proper divendres 26 d’agost a partir de les 19:00 hores contra l’Handbol Esplugues en un duel emmarcat dintre de la Supercopa de Catalunya que servirà per continuar preparant l’estrena lliguera.

Inici igualat

El partit ha començat amb un ritme anotador molt elevat. Ambdós conjunts han començat molt encertats de cara a porteria i la igualtat ha estat present en el marcador des dels primers instants de partit. L’equip portuguès s’ha mostrat molt sòlid en totes les dues facetes del joc i ha impedit que els blaugranes eixamplin diferències (13-13).

No obstant això, la qualitat blaugrana s’ha acabat imposant sobre el parquet Pavelló Municipal els Quatre Hereus, i els de Carlos Ortega han acabat marxant al descans amb dos gols d’avantatge respecte al seu rival (18-16).

Segellen el triomf

A la represa, el ritme de partit no ha frenat. Tant el conjunt català com el portuguès han exhibit tot el seu potencial ofensiu i defensiu i el resultat que mostrava l’electrònic del Pavelló de Sant Esteve de Palautordera era una mostra de la igualtat que s’ha viscut sobre el parquet en els primers minuts del segon temps (28-28).

Tanmateix, seguint un guió semblant al viscut al primer acte, el Barça s’ha escapat en el marcador en els darrers minuts del temps reglamentari i ha acabat imposant la seva llei gràcies a una millora en l’encert anotador i en l’apartat defensiu. Així, els homes de Carlos Ortega han acabat firmant el segon triomf de la pretemporada que servirà per continuar agafant rodatge.

La Fitxa:

Barça, 33

Madeira, 31

Barça: Nielsen, Aleix Gómez (4), Dika Mem (3), Richardson (4), Carlsbogard (-), Aitor Ariño (3), Artur Parera (2) – set inicial – Pérez de Vergas (-), Wanne (3), Blaz Janc (2), N’Guessan (4), Petrus, Cindric, Langaro (3), Fàbregas (3), Urdangarín (-), Frade (2).

Madeira: Diogo Valério (-), Nuno Reis (1), Delcio Pina (13), Elias Antonio (2), Pedro Peneda (-), Joäo Fernandes (1) – set inicial - Joäo Gomes (3) – Victor Sandoval (2), Tomas Abreu (-), Ruben Ribeiro (-), Joäo Macedo (-), Alfredo Torres (1), Radulovic (-), Nuno Silva (3), Tiago Martins (1), Eloin Vrazalica (4), Miranda (-).

Parcials: 5-2 / 5-4 / 6-7 / 10-11 / 14-14 / 18 – 16 // 20-19 / 22-21 / 25-23 / 29-27 / 31 – 30 / 33-31

Àrbitres: Eric Deiros i Jordi Pinilla.