El Barça jugarà de nou la Super Globe

El Barça jugarà de nou la Super Globe

Els de Carlos Ortega disputaran la competició del 18 al 23 d’octubre a Dammam (Aràbia Saudita)

La IHF ha confirmat els equips que disputaran la propera edició de la Super Globe i el Barça és un dels 11 confirmats al ser l’actual campió de la Champions. A més dels blaugranes, la organització ha convidat els següents equips: l’SC Magdeburg (actuals campions de la competició), al Taubate brasiler com a representants de l’Amèrica Central i del Sud, l’Al Ahly egipci com a representant africà, l’Al-Kuwait de Kuwait com a representant asiàtic, el Mudhar per ser el club amfitrió, el Sydney-Uni representant d’Oceania, el Club Ministros mexicà representant Amèrica del nord i el Carib, el Khaleej de l’Aràbia Saudita, el Kielce polonès, el SL Benfica com a convidats de la organització i un equip que sortirà del campió de la Lliga àrab que es disputarà entre el 17 i el 27 de setembre.

El sorteig dels encreuaments tindrà lloc els propers dies i serà llavors quan se sabrà quins seran els rivals dels deixebles de Carlos Ortega en aquesta competició. El que està confirmat és que la edició d’enguany es disputarà a Dammam, enlloc de Jeda on es va disputar la temporada passada. Precisament Dammam va ser la ciutat on el Barça va aconseguir la cinquena i darrera edició d’aquesta competició.

El Barça, líder en trofeus a la Super Globe

La Super Globe va ser l’únic títol que el Barça va perdre la temporada passada malgrat jugar la final. Els alemanys del SC Magdeburg van derrotar els blaugranes que no van poder revalidar un títol que han aconseguit en cinc ocasions, més que cap altre club a la història de la competició. Els blaugranes van vèncer a les edicions de 2013, 2014, 2017, 2018 i 2019. Els dos equips que segueixen als catalans al palmarès són el Fluche Berlin i el Ciudad Real amb dos títols cadascú.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut