El Barça, rebut al Comú d’Encamp

El Barça, rebut al Comú d’Encamp

Carlos Ortega i Gonzalo Pérez de Vargas han estat els representants blaugranes a la recepció

Com és tradicional des de que els diferents equips del Barça fan una estada esportiva a Encamp, el Comú amb el cònsol menor Jean Michel Rascagnères Llagostera al capdavant, han rebut a la delegació blaugrana. El representant institucional ha agraït "que el Barça continuï confiant amb Encamp per fer les preparacions i per nosaltres és una satisfacció veure'ls aquí i poder-los ajudar en afrontar la temporada en les millors garanties".

Per a Carlos Ortega el fet de venir a Encamp és sempre un punt de partida de la temporada positiu “Estem molt contents amb les instal·lacions i amb el clima i agraïm el suport que tenim per poder entrenar aquí". De la mateixa manera s’ha expressat el capità de l’equip, Gonzalo Pérez de Vargas: “Venir a Encamp s’ha convertit en una tradició per nosaltres. Podem sortir de l'estiu de Barcelona i entrenar i preparar-nos en un clima més suau. A més a més, pels qui som supersticiosos, poder repetir el que vam fer en anys anteriors, on vam tenir molt bons resultats, és un afegitó”. A més, ha destacat la importància de estades com aquesta “Estades com aquestes són molt importants. Per exemple, jo comparteixo habitació amb el meu company de porteria, i ho fem pràcticament tot junts; amb tota la plantilla. I això és molt beneficiós per a l'adaptació i per aprendre l'idioma”

Nova temporada, nous reptes

Tot i guanyar sis títols el curs passat, l’equip és ambiciós i té les ganes de tornar a aixecar el màxim de títols possibles. D’aquesta manera, el preparador culer ha reconegut que “Els títols de la temporada ja són historia. Estem molt centrats en afrontar els nous reptes d’aquest any”. L’equip aspira a poder repetir els èxits de la temporada 22/23 i sumar la Super Globe que es va escapar l’any passat a la final. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut