El reforç del Barça a la pretemporada

El reforç del Barça a la pretemporada

Ortega s’ha endut sis joves del B a Encamp

El Barça va arribar a Encamp per entrenar-se dimarts. Però a banda dels 17 jugadors del primer equip, Carlos Ortega s’ha endut a sis joves del Barça B per veure com evolucionen i poden ajudar als grans durant la temporada. 

El preparador blaugrana ha sumat a la expedició del primer equip a Martí Soler, Pablo Urdangarín, Aleksander Cenic, Roberto Domènech, Bruno Reguart i Marc López. Els tres primers ja van tenir protagonisme la temporada passada sota les ordres d’Ortega  durant l’any i aquest any l’objectiu és sumar més minuts tan a l’Asobal com a la Champions. 

Tres jugadors amb experiència

Soler, un jove fet a la base blaugrana des de l’infantil A, va participar l’any passat en nou partits de l’Asobal on va anotar 11 gols. A la Champions, va sumar dos gols en tres participacions. Per la seva banda, Urdangarín és el jugador amb qui més va comptar Ortega durant la temporada passada. En 15 partits jugats a la competició nacional va marcar 24 gols mentre que a la Champions només va estar convocat un partit i no va marcar cap gol. L’altre que va tenir protagonisme la temporada anterior va ser Aleksander Cenic. El lateral dret va participar només a l’Asobal on va marcar tres gols en les set participacions amb el primer equip

Tres rookies a Encamp

Els tres rookies són el porter Roberto Domènech, el central Bruno Reguart i el lateral esquerre Marc López. Tots tres van realitzar una gran any a les ordres de Ferran Porres el curs passat i Ortega ha volgut endur-se’ls a Encamp per tal de veure la seva evolució. López va convertir-se en el màxim anotador de la Divisió d'Honor Plata la temporada passada al marcar 177 gols en els 26 partits que va jugar (6.8 de mitjana). 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut