Definit el calendari de la Lliga Asobal

Definit el calendari de la Lliga Asobal

Els homes de Carlos Ortega estrenaran la nova temporada el pròxim 3 de setembre en el derbi català contra el Fraikin BM Granollers

Aquest migdia del 9 d'agost, la Lliga ASOBAL ha celebrat a la Sala Samaranch del Consejo Superior de Deportes (CSD) el sorteig del calendari per a la pròxima temporada 2022/2023.

Un derbi català per estrenar la temporada

El Barça estrenarà la defensa del títol al Palau Blaugrana, on s'enfrontarà, el pròxim 3 de setembre a les 18:30, al rival contra el qual van aconseguir el seu 29è i últim títol de lliga, el Fraikin BM Granollers. Així doncs, la lliga Asobal començarà, per als blaugranes, amb un derbi català.

L'equip de Carlos Ortega tancarà la primera volta el 15 de desembre a les 19:30 hores al Palacio Municipal de los Deportes León on s'enfrontarà a l'Ademar en la 15a jornada del campionat regular.

La segona volta no arrencarà fins gairebé dos mesos després, serà al 4 de febrer a les 19:00. Així, el Barça començarà al Palau d'Esports de Granollers per a la disputa del segon derbi català de l'any en la 16a jornada del campionat.

La fase regular es tancarà, doncs, al Palau Blaugrana on l'equip rebrà a l'Ademar lleonès el pròxim 3 de juny a les 18:30 hores.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut