Artur Parera, jugador del primer equip

Artur Parera, jugador del primer equip

El jove pivot barceloní formarà part de la primera plantilla d’handbol

Artur Parera, pivot format a les categories inferiors del Barça, formarà part del primer equip del Barça de cara a la temporada 2022/23. El tècnic blaugrana, Carlos Ortega, ha decidit que la jove promesa blaugrana estigui de manera permanent amb la resta de components de la primera plantilla.

La temporada anterior, Parera, de 19 anys, va tenir una participació activa en gran part del curs, en què s’entrenava a les ordres d’Ortega però disputava els partits amb el Barça B dirigit per Ferran Porres. Fins i tot, de vegades, el barceloní va jugar dos partits en un mateix cap de setmana per tal de continuar creixent en la seva progressió.

Créixer a poc a poc

A la Lliga Asobal, el jove jugador va jugar un total de 16 partits, on va marcar 17 gols, però va ser el xoc davant l’Incarlopsa Cuenca al Palau Blaugrana el partit on va marcar més gols, amb un total de sis.

A la Champions va participar en els dos partits dels quarts de final davant del Flensburg per tal de suplir Ludovic Fàbregas, que patia una apendicitis i no podia participar amb la resta dels seus companys per classificar l’equip de cara a la Final a Quatre. El mateix Parera va patir una apendicitis unes setmanes abans que el va deixar fora de combat unes cinc setmanes.

Atesa la seva participació amb el primer equip, Parera no va poder jugar molts dels compromisos del B a les ordres de Porres, però, tot i així, en els 18 xocs que va jugar va marcar 50 gols, que el van col·locar entre els màxims golejadors del Barça B.

Una vida al Barça

Artur Parera, originari del Clot, va començar a jugar a handbol als 8 anys i es va incorporar a l’Infantil A del Barça amb 13 anys, a la temporada 2015/2016. En la seva estada al club blaugrana, el pivot ha passat per totes les categories de formació, tot i que pràcticament des del seu inici de l’etapa juvenil ja alternava amb el Barça B.

El barceloní viu un somni amb la seva arribada al primer equip: “Pujar al primer equip del Barça és una il·lusió molt gran. És un somni fet realitat. Afronto aquesta oportunitat amb moltes ganes de treballar, de poder sumar minuts i d’ajudar l’equip el màxim que pugui”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut