Jonathan Carlsbogard, tercer reforç del Barça

Jonathan Carlsbogard, tercer reforç del Barça

El lateral esquerre suec signa fins al 2025

El lateral esquerre Joanathan Carlsbogard és el tercer reforç estival del Barça. El suec, de 27 anys, ha jugat les últimes quatre temporades al TBV Lemgo de la Bundeslliga, on s’ha fet un nom a nivell europeu gràcies a la seva potència física a les dues bandes de la pista. Arriba al Palau Blaugrana amb un contracte fins al 30 de juny del 2025.

Carlsbogard, 1,96 m i 96 kg, és un excel·lent defensor però també arriba amb força a l’atac, tal com demostren els números. A la temporada 2021/22, el lateral ha marcat 128 gols a la Bundeslliga i 48 a l’EHF European League, la segona competició continental.

El nou jugador blaugrana és també un habitual amb la selecció de Suècia, amb la que ha obtingut dos èxits recents. Carlsbogard es va penjar la medalla de plata al Mundial 2021 i la medalla d’or a l’Europeu 2022.

Amb aquesta incorporació, l’entrenador blaugrana, Carlos Ortega, tindrà una nova alternativa a la defensa i afegeix una nova peça al lateral esquerre, cobert també per Timothey N’Guessan i Haniel Langaro.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut