Konstantin Igropulo, nou ajudant de Carlos Ortega

Konstantin Igropulo, nou ajudant de Carlos Ortega

L’exjugador blaugrana formarà part del cos tècnic culer per a les properes dues temporades

Konstantin Igropulo, exjugador blaugrana durant tres temporades, se suma al cos tècnic de Carlos Ortega però en aquesta ocasió com a entrenador ajudant del tècnic malagueny.

Igropulo va ser jugador del Barça de la temporada 2009 al 2012, on va acumular dues lligues Asobal (2010-11 i 2011-12), dues Copes Asobal (2010 i 2012), una Supercopa d’Espanya (2010), una copa del Rei (2009-10) i la primera Champions aconseguida a Colònia la temporada 2010/11.

Igropulo va jugar al Panellinios grec (2003-05), al Chejovskie Medvedi rus (2005-09), al Barça (2009-12), al Füchse Berlín alemany (2012-16), al Kolding Copenhaguen danès (2016-17), al Meshkov Brest bielorús (2017-18) i l’últim any de la seva carrera amb l’Orlen Wisla Plock polonès (2019-20).

Ortega coneix perfectament al seu nou entrenador ajudant, doncs tots dos ja van coincidir quan el malagueny dirigia al Kolding danès. En aquella ocasió la relació era d’entrenador-jugador, però a partir d'aquesta temporada els dos compartiran la preparació de l’equip.

Entrenador des de la temporada 2020/21

L’exjugador culer va estrenar-se com a entrenador ajudant la temporada 20/21 al Dinamo Viktor Stavropol, on van aconseguir una meritòria medalla de bronze a la Lliga russa tot i que quan Igropulo va arribar a l’equip estaven situats en desena posició. Un any més tard, va fer-se càrrec de l’equip com a primer entrenador al mes de novembre i va centrar els seus esforços a la segona competició europea de clubs, però l’esclat de la invasió de Rússia sobre Ucraïna va fer que l’equip quedés desqualificat quan s’havien de disputar els quarts de final.

Malgrat això, van jugar la Final a Quatre de la Copa de Rússia i van guanyar les semifinals i la final per penals, on van aconseguir el títol, el qual va significar el primer de la història del club.

Svensson i Rosell seguiran com els altres ajudants

Amb la seva incorporació, Ortega comptarà amb un persona més que li permetrà millorar la preparació de l’equip davant d’una temporada que es preveu emocionant i on el repte dels culers serà mirar de repetir els èxits del curs 2021/22. Tomas Svensson i Jordi Rosell continuaran sent els altres dos ajudants del tècnic malagueny, amb qui han compartit el seu primer any a la banqueta del FC Barcelona.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut