Vuit del Barça entre els millors de la Lliga Sacyr Asobal

Vuit del Barça entre els millors de la Lliga Sacyr Asobal

Set jugadors blaugrana, a banda de l’entrenador Carlos Ortega, opten a estar entre els millors de la competició nacional

Avui s’han sabut els noms dels millors de la temporada a la Lliga Sacyr Asobal i el Barça opta a vuit premis individuals. Gonzalo Pérez de Vargas com a millor porter; Ángel Fernández com a millor extrem esquerre; Luka Cindric com a millor central; Dika Mem com a millor lateral dret; Aleix Gómez com a millor extrem esquerre; Ludovic Fàbregas com a millor pivot; Thiagus Petrus com a millor defensor; i Carlos Ortega com a millor entrenador. 

A partir d’ara, tots els aficionats a l’handbol podran votar a través de la pàgina web de la competició www.asobal.es els millors en cadascuna de les posicions i properament se sabrà qui consideren els aficionats que han estat els millors de la temporada 2021/22, on els de Carlos Ortega han sumat la 29a Lliga de la secció i la 12a consecutiva. 

El Barça, dominador absolut

El club català ha sumat aquest any sis títols i s’ha mostrat com el millor equip a les competicions nacionals i a Europa. D’aquesta manera, els blaugranes han afegit a les seves vitrines la Supercopa d’Espanya, la Supercopa de Catalunya, la Copa del Rei, la Lliga Sacyr Asobal, la Copa Asobal i la Champions el cap de setmana passat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut