Ortega i Ariño repassen el camí fins a la Final Four

Ortega i Ariño repassen el camí fins a la Final Four

En aquesta entrevista per a l'EHF, el tècnic i l'extrem esquerre reviuen la temporada fins arribar a Colònia, i també Dika Mem recorda els duels contra el Kiel

El camí fins a la Final Four de Colònia no ha estat gens fàcil, però els culers tornen a estar a la gran cita de final de temporada. En el següent vídeo de l'EHF,  Carlos Ortega i Aitor Ariño repassen com han estat aquests mesos previs abans d'arribar a la gran fase final europea. 

El tècnic culer destaca: "Sabia que l'arribada no seria fàcil, però tampoc no pensava que seria tan difícil. Gairebé sense jugar partits ja se'ns exigien coses, però era indubtable que no es podia mantenir la ratxa de victòries de l'any passat". I afegeix: "Les derrotes contra el Kielce van ser el moment més complicat de la temporada, però ens vam saber refer".

Per la seva banda, Ariño també recorda que "el partit a Kielce ens l'hauríem d'haver emportat, vam jugar molt millor, però van ser els cinc últims minuts on se'ns va escapar". A més, recalca que "aquestes derrotes ens han forjat el caràcter per seguir treballant". Quant al sistema, explica: "A Ortega li agrada molt el contacte, el joc agressiu. En atac hem modificat coses perquè els atacs siguin més fluids, tenir més continuïtat i recursos”.

Finalment, també Dika Mem parla dels duels previs amb el Kiel: "La final contra el Kiel del 2020 va ser un moment molt dur, però farem tot el possible per guanyar aquesta vegada. Sempre és especial jugar contra ells, hi ha un gran ambient perquè tenim una gran rivalitat històrica".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut