L’equip ja és a Colònia

L’equip ja és a Colònia

Així ha estat el desplaçament de l’expedició blaugrana fins a terres alemanyes, on el proper cap de setmana disputarà la Final Four de l’EHF

El FC Barcelona ja és a Colònia. L’expedició blaugrana ha viatjat aquest dimecres al migdia cap a terres alemanyes per afrontar la gran Final Four de l’EHF, que es disputarà el proper cap de setmana. 

Cal recordar que les semifinals seran dissabte contra el Kiel (18 hores), i en cas de victòria, els culers s’enfrontarien a la gran final de diumenge (també a les 18 hores) al guanyador de l’altra semifinal: Kielce-Veszprém.

Tot a punt

Els blaugrana han sortit de l’Aeroport d’El Prat cap a les 15.30 hores, i han aterrat a Düsseldorf al voltant de les 18.00 hores. Posteriorment, els homes de Carlos Ortega s’han desplaçat en autocar fins a Colònia, a uns 58 quilòmetres des de l’Aeroport de Düsseldorf.

Finalment, un cop arribats a Colònia, l’expedició barcelonista ja descansa al Radisson Blu, l’habitual hotel encarregat d’hostatjar els quatre equips que disputen la gran Final Four de Lanxess Arena. Dijous al matí, els homes d’Ortega realitzaran el primer entrenament a terres alemanyes per seguir preparant la gran semifinal de dissabte. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut