Celje - Barça: A punt per a la Final Four (31-36)

Celje - Barça: A punt per a la Final Four (31-36)

Els culers, en un partit molt seriós, guanyen l'amistós a Eslovènia per acabar de preparar la gran cita europea de la propera setmana

Bona victòria blaugrana a terres eslovenes. Els culers han superat amb autoritat el Celje (31-36) en un amistós que ha servit per acabar de preparar la gran cita dels d'Ortega per a la setmana vinent: la Final Four de Colònia. Els 15 jugadors que han viatjat (tota la primera plantilla menys Petrus i Cindric) han participat en el triomf, mantenint el to competitiu abans del gran objectiu de la temporada.

Festival golejador inicial

El matx ha iniciat amb una molt bona sortida del Barça, amb tots dos equips molt més encertats en atac que no pas en defensa. En aquest intercanvi de cops, els blaugrana s'han anat fent forts i han començat a obrir escletxa al marcador ja a l'inici de la primera meitat, aprofitant les errades ofensives dels locals.

Tot i així, una bona reacció del Celje a les acaballes de la primera meitat, sumada a la pèrdua d'efectivitat barcelonista, ha permès els eslovens marxar al descans per damunt al marcador amb un mínim avantatge (20-19).

El Barça agafa les regnes 

Ja a la segona meitat, l'equip blaugrana ha sortit molt més actiu en defensa, amb una marxa més. No només ha aturat els atacs locals, sinó que també ha aprofitat diversos contraatacs que han permès als homes d'Ortega agafar de nou un bon avantatge al marcador.

A partir d'aquí, el Barça s'ha dedicat a administrar bé l'avantatge i s'ha mostrat molt seriós fins al final per acabar guanyant amb autoritat (31-36). Així doncs, prova superada en el darrer test abans de la Final Four.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut