Barça - BM Logroño La Rioja: A la final de la Copa Asobal! (40-26)

Els culers no donen opció i accedeixen de manera imperial a la gran final de diumenge, on s'enfrontaran al CD Bidasoa Irún

Gran victòria blaugrana a Saragossa! Els culers han guanyat amb autoritat al BM Logroño La Rioja (40-26) a les semifinals de la Copa Sacyr Asobal i disputaran la gran final de diumenge contra el CD Bidasoa Irún (18.00 hores).

Dominadors des de l'inici

El matx ha estat blaugrana pràcticament de principi a fi, i als 10 minuts de joc, els barcelonistes ja començaven a obrir escletxa al marcador. A poc a poc, els homes d'Ortega han seguit augmentant diferències, amb un gran Dika Mem en atac, autor de cinc gols a la primera meitat. També amb N'Guessan i Fabregas -que tornava després d'un mes fora de les pistes per una operació d'apendicitis- molt endollats, els barcelonistes han arribat al descans amb un contundent +10 al marcador (21-11).

No donen opció

La gran distància ha estat impossible per al Logroño, que ha vist com els culers continuaven augmentant diferències a la segona meitat, amb també un bon Maciel sota pals. A més, Fabregas ha seguit amb el gran nivell de la primera meitat i ha acabat anotant set gols, culminant així un magnífic retorn sent el màxim anotador del partit.

Així doncs, gran victòria culer (40-26) per certificar l'accés a la final de diumenge contra Bidasoa. Cal recordar que la gran final de la Copa Asobal serà el penúltim objectiu de la temporada per al conjunt blaugrana, a falta de disputar l'EHF FINAL4 de la Champions en dues setmanes. Som-hi, Barça!

Barça, 40
BM Logroño La Rioja, 26

Barça: Maciel (-), Ali Zein (1), Thiagus Petrus (1), Dika Mem (5), N'Guessan (3), Aleix Gómez (4), Ángel Fernández (1) -set inicial-, Cindric (5), Blaz Janc (1), Fàbregas (7), Richardson (3), Makuc (2), Langaro (5), Aitor Ariño (2).
BM Logroño La Rioja: Jorge Pérez (-), Agustín Casado (2), Tomás Moreira (1), Antonio Serradilla (3), Ángel Jesús Rivero (3), Mamadou Diocou (4), Álex Rubiño (2) -set inicial-, Leo Terçariol (-), Aiaksandr Markelau (-), Mario Dorado (5), David Cadarso (4), Ismael El Korchi (-), Oleg Kisselev (-) Javier Rodríguez (2).
Parcials: 3-3 / 7-4 / 10-6 / 14-7 / 17-9 / 21-11 (descans), 23-14 / 27-16 / 31-17 / 36-20 / 39-22 / 40-26 (final).
Àrbitres: Jorge Escudero i Jesús Escudero