Logroño, el primer escull a la Copa Sacyr Asobal

Logroño, el primer escull a la Copa Sacyr Asobal

Barça i BM Logroño La Rioja juguen aquest dissabte (20h) la segona semifinal

El Barça s'enfronta aquest dissabte (20h, LaLigaSportsTV) al BM Logroño La Rioja a la segona semifinal de la Copa Sacyr Asobal. Els homes de Carlos Ortega parteixen com a favorits en un torneig que enfronta, a Saragossa, els quatre millors classificats de la primera volta. El conjunt de La Rioja serà un escull difícil per arribar a la final de diumenge (18h), on esperarà el Fraikin BM Granollers o el Bidasoa Irun, protagonistes de l'altra semifinal.

La Copa Asobal és el penúltim objectiu de la temporada per al conjunt blaugrana i l'últim d'àmbit nacional. Tot i la proximitat de l'EHF FINAL4 de la Champions, el Barça està concentrat a la cita saragossana.

La novetat principal a la convocatòria de l'equip és el retorn de Ludovic Fàbregas, absent des de fa un mes per una operació d'apendicitis. El francès torna just a temps per sumar a les dues últimes competicions del curs.

Ortega: "Logroño juga fantàstic en atac"

Ortega ha celebrat a la prèvia el retorn del pivot: "Lògicament intentaré donar-li minuts perquè ha estat parat, ha perdut quilos i cal posar-lo en forma el més ràpid possible".

El tècnic ha avisat del perill de la competició: "Tothom està mirant una mica de reüll la gran cita del 18 i 19 de juny, la Final Four, però això és un títol i hem de tenir tot el respecte. Juguem contra els millors equips d'Asobal, que ens ho han posat molt difícil en alguns casos. Recordo clarament la final de la Copa del Rei que Granollers va fer un grandíssim partit i vam estar darrere molt de temps".

El preparador blaugrana ha descrit també les virtuts del rival: "Logroño és un molt bon equip, juga fantàstic en atac i potser té més problemes a la defensa. Han tingut aquesta temporada massa problema amb les lesions i té fora jugadors importants, però sens dubte és un gran equip".

Petrus: "Anirem amb tot per guanyar la Copa"

Per la seva banda, l'exjugador dels de La Rioja Thiagus Petrus ha manifestat amb quina mentalitat afronta l'equip la cita: "Nosaltres jugarem la Copa com sempre. Anirem amb tot el que tenim per guanyar-la. El punt és que ells no tenen pressió per guanyar: si la guanyen bé i si no també. Això els fa més perillosos, no tenir res a perdre”.

L'especialista defensiu té clar què cal ajustar: "Vindran sense cap complex i ens poden causar problemes sobretot amb el seu atac. El juguen molt bé: tots els dos contra dos, els encreuaments i tenen jugadors que estan força en forma" .

El brasiler ha recordat també l'afecte que té pel BM Logroño La Rioja: "Logroño és el primer equip en què vaig jugar a Europa. Allà vaig aprendre molt i hi tinc molts amics. Vaig jugar amb el seu entrenador i tinc molt afecte per l'equip" .

barcelona-handball-22-squadlist--36042459-fbe6-4483-9f2c-d1a794f060c8

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut