El Barça s'enfrontarà al THW Kiel a les semifinals de la Champions

El Barça s'enfrontarà al THW Kiel a les semifinals de la Champions

Els blaugranes ja coneixen el rival a l'EHF FINAL4 de Colònia

El Barça s'enfrontarà al THW Kiel a les semifinals de l'EHF FINAL4 de Colònia el 18 de juny. El sorteig realitzat aquest dimarts a Viena ha emparellat alemanys i catalans, mentre que l'altra semifinal la disputaran el Telekom Veszprém i el Lomza Vive Kielce. Tant el partit pel tercer i quart lloc com la final tindran lloc el diumenge 19 de juny.

El Barça i el THW Kiel són els equips amb més victòries des que la competició es decideix en format de final a quatre, amb tres títols cadascun al Lanxess Arena. El conjunt blaugrana podria ser també el primer en aixecar la Champions dues vegades consecutives amb l'actual format.

L'entrenador blaugrana, Carlos Ortega, ha assegurat que "qualsevol rival a aquestes alçades és molt difícil", però ha recordat que el Kiel, campió al 2020, "és un dels grans equips d'Europa".

"Una de les claus serà defensar bé el set contra sis, que el juguen molt sovint i molt bé. També serà clau el factor Niklas Landin", ha recalcat.

El capità, Gonzalo Pérez de Vargas, recorda que el Kiel és l'únic rival dels presents a Colònia a qui el Barça no s'ha enfrontat aquesta temporada i que això pot ser "un factor clau a l'hora de preparar el partit".

"El partit estarà al 50%, amb un Kiel que juga a casa i que tindrà ganas de revalidar el títol aconseguit el 2020. Nosaltres anirem amb les nostres idees clares per intentar ser primer a la final i després revalidar el títol", ha descrit.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut