Barça – Unicaja Banco Sinfín: Ulterior festivitat al Palau Blaugrana (32-21)

Barça – Unicaja Banco Sinfín: Ulterior festivitat al Palau Blaugrana (32-21)

Els blaugranes sumen una contundent victòria en el partit en què els jugadors han alçat la copa de campions de Lliga davant del seu públic

El penúltim capítol de la Lliga Saycr Asobal ha finalitzat de la millor forma possible: amb el Barça retrobant-se amb el triomf a la competició lliguera gràcies a un partit encarat des del primer segon amb molta serietat i els jugadors blaugranes exhibint la copa de campions de Lliga als aficionats del Palau Blaugrana.

Amb tot això, els homes de Carlos Ortega s’acomiaden del Palau Blaugrana regalant una nova alegria als seguidors culers (32-21) que permetrà als barcelonins encarar el tram final de temporada amb les piles carregades i amb un estat de forma que, setmana rere setmana, va creixent. Al final del matx, Ali Zeinelabedin, Yussef Ben Ali, Ángel Fernández i Leo Maciel han rebut una samarreta commemorativa per retre homenatge a les seves trajectòries com a blaugranes que finalitzen aquesta temporada.

Una primera meitat excelsa

Amb la confiança per als núvols a causa de la recent classificació per a la Final Four de Colònia, el Barça ha començat el partit donant continuïtat a les bones sensacions obtingudes en el partit contra el Flensburg. Així, els homes de Carlos Ortega, fent del contraatac la seva principal arma per manar en el marcador, han aconseguit el primer parcial rellevant favorable en l’equador de la primera meitat (11-6).

Quan els culers continuaven exhibint el seu millor joc sobre el parquet, el Palau Blaugrana ha rebut l’excel·lent notícia de la reparació de Luis Frade, que ha estat allunyat dels terrenys de joc des del mes de novembre. Els aplaudiments de l’afició barcelonina cap al jugador portuguès  han donat pas a un domini encara més clar de color blaugrana. D’aquesta manera, amb Frade retrobant-se amb el gol i Leo Maciel mostrant-se diferencial sota pals amb una efectivitat d’aturada del 52%, els locals han marxat al descans amb un solvent avantatge en l’electrònic (19-8).

La superioritat blaugrana no s’atura

A la represa, el Barça no ha baixat el peu de l’accelerador. Mentalitzats en acabar el duel concentrats, el conjunt barceloní ha perpetuat la seva classe en l'enfrontament d’una forma encara més clara. Aprofitant els riscos presos par als visitats en la cerca d’intentar reduir distàncies, els blaugranes han ampliat diferències fins als 14 gols en la meitat del segon acte (28-14).

A partir d’aquest moment, amb l’enfrontament quasi sentenciat, el partit ha entrat a una fase molt més  assossegada. Les possessions més llargues per les quals han apostat ambdós equips han propiciat que el ritme golejador baixés lleugerament i que el matx conclogui amb una bona victòria per acomiadar l’handbol del Palau Blaugrana (32-21).

Fitxa tècnica

Barça, 32

Unicaja Banco Sinfín, 21

Barça: Leo Maciel (-), Blaz Janc (-), Thiagus (-), Ángel Fernández (6), Ben Ali (-), Richardson (5), Ali (3) – set inicial – Pérez de Vargas (-), Bengoechea (3), N’Guessan (4), Aleix Gómez (7), Cindric (2), Makuc (-), Langaro (1), Frade (1).

Unicaja Banco Sinfín: Ernesto Sánchez (-), González (-), Diogenes (3), Alejandro Blázquez (3), Monzón (1), Óscar García (3), David Roca (5) – set inicial – Pau Guitart (-), Leonardo Alonso (3), Ramiro Martínez (-), Ángel Basualdo (1), Francisco Javier Castro (1), Carlos Molina (-), Lon (1), Zungri (-).

Parcials: 2-1 / 6-3 / 8-4 / 12-6 / 14-7 / 18-9 // 22-12 / 25-14 / 27-14 / 29-14 / 31-17 / 32-21.

Àrbitres: Lorena García Gil i Tania Rodríguez Estévez

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut