Barça - Flensburg: Cap a la Final Four! (27-24)

Els de Carlos Ortega, en un Palau entregat, han pogut tornar a guanyar contra els alemanys, aquest cop en el partit de tornada, i certifiquen la seva classificació per Colònia

El Lanxess Arena ja espera el Barça d'handbol novament! I lluitarà per aconseguir el seu segon títol de Champions de forma consecutiva, un fet inèdit en format Final Four. Perquè els de Carlos Ortega han derrotat el Flensburg-Handewitt a la tornada dels quarts de final (27-24), amb un Palau entregat, i han pogut accedir a aquesta final a quatre que es disputarà a Colònia el 18 i el 19 de juny.

No ha estat fàcil, perquè l’equip alemany ha contestat els cops blaugrana i ha mantingut la igualtat en l’electrònic no només en el primer temps (10-10, min 30), si no també a la represa (20-20, min 50). Però els quatre gols de renda amb què el Barça ha afrontat aquest matx després del partit d’anada (29-33) han permès als culers jugar amb una mica més de tranquil·litat. També perquè la pauta del duel ha estat per als locals, que han marcat el ritme malgrat les vuit aturades en el primer temps de Buric.

El pas dels minuts, però, ha afavorit el Barça, perquè l'electrònic ha corregut al seu favor. Sempre per davant, amb un equip alemany a remolc que en cap moment s’ha avançat, els de Carlos Ortega han sentenciat l’eliminatòria a dos minuts i mig del final, quan una gran defensa blaugrana ha acabat amb un gol d’Ariño (26-23, min 57).

Finalment, 27-24 per certificar l’accés a la Final Four i fer-ho amb molt bones sensacions. Colònia ens espera!

LA FITXA

Barça, 27

Flensburg-Handewitt, 24

Barça: Pérez de Vargas, Aleix Gómez (2), Dika Mem (6), Cindric (4), Ben Ali (5), N’Guessan, Fernández (1) –set inicial- Janc (3), Ariño (2), Langaro (2), Thiagus Petrus (1), Makuc (1), Ali Zein, Richardson, Artur Parera.

Flensburg: Buric, Wanne (6), Svan (4), Golla (4), Mensah Larsen (2), Einarsson (3), Gottfridsson (2) –set inicial- Kevin Møller (ps), Søgard Johannessen (3), Hald Jensen, Hasenkamp, Steinhauser, Lindskog.

Parcials: 1-1, 3-2, 5-3, 6-6, 8-7, 10-10 (descans) 15-14, 17-16, 20-18, 20-19, 24-22, 27-24 (final).

Àrbitres: Jurinovic, Mrvica.