A 60 minuts de Colònia

A 60 minuts de Colònia

El Barça rep el Flensburg Handewitt aquest dijous (18.45 h) amb 4 gols de renda

El Barça rep aquest dijous (18.45 h, Esport3 i DAZN) el SG Flensburg-Handewitt a la tornada de quarts de final de la Champions. El Palau serà el factor clau per defensar la renda de quatre gols (29-33) aconseguida a l'anada pels homes de Carlos Ortega, que són a 60 minuts de l'EHF FINAL4 de Colònia.

Els blaugranes arriben al partit amb les baixes ja conegudes de Luis Frade (lesió de genoll) i Ludovic Fàbregas (apendicitis), però amb la resta de la plantilla disponible per certificar el pas a la final a quatre del mes de juny.

Al davant hi haurà el Flensburg, que malgrat el resultat de l'anada ha demostrat ser perillós en partits d'alta transcendència. Immers en una temporada complicada per les lesions, el conjunt alemany té variants tàctiques en defensa i compta amb l'eina de l'atac set contra sis per intentar aconseguir l'assalt al Palau. Tot això al voltant de Jim Gottfridsson, la seva gran estrella.

Ortega: "Qui pensi que estem a quarts que no vingui, serà duríssim"

El preparador blaugrana, Carlos Ortega, vol allunyar qualsevol temptació de relaxació: “El públic ha de ser conscient que juguem davant d'un gran equip, una mica afectat per les lesions, sens dubte. Però juga sempre a un grandíssim nivell als partits forts. Qui pensi que ja som a quarts de final que no vingui, perquè serà duríssim i els necessitem a tots”.

El tècnic avisa dels perills dels alemanys: “El Flensburg té un grandíssim equip. Jugadors molt importants no van estar al nivell esperat a l'anada, com potser el seu jugador principal, Gottfridsson. És un jugador top, que estarà ferit i voldrà demostrar que és dels millors del món. Nosaltres volem fer 60 minuts d'alt nivell més a casa nostra per classificar-nos”.

Ortega demana el factor Palau: “Necessitem el suport del Palau. Que ningú no vingui relaxat, començant pel públic i acabant per nosaltres, perquè encara no hi ha l'eliminatòria resolta i l'hem de resoldre aquí”.

Mem: "Sortirem a guanyar, no a calcular amb l'avantatge"

Per la seva banda, Dika Mem aposta per un partit amb variants tàctiques: “Ells van per sota al marcador i segurament intentaran jugar set contra sis o canviar una mica de la defensa. Hem d'estar preparats per a qualsevol cosa. Però nosaltres també estem preparant coses i, encara més important, tenim avantatge. Som el Barça i volem guanyar a casa tots els partits, així que demà sortirem per guanyar, no per calcular amb el nostre avantatge”.

El francès insisteix que el grup està al millor moment de la temporada: “És veritat que ha estat una temporada molt llarga. Hi ha hagut lesions, però crec que el grup està molt bé. Tothom se sent bé, arribem al millor moment de la temporada i la gent té ganes de jugar aquests partits. Demà no hi haurà cansament ni res, estarem bé”.

barcelona-handball-22-squadlist-tw-fd7f5a84-32f5-41f2-98de-d86b29d9216a

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut