Torn pels més joves

Torn pels més joves

Fins a 6 jugadors del filial viatgen per jugar davant l'Antequera (dissabte, 18.30h)

El Barça visita aquest dissabte (18.30h) l'Iberoquinoa Antequera a la jornada 28 de la Lliga Sacyr Asobal, en un partit que comptarà amb l'al·licient de veure els més joves en acció. I és que l'expedició blaugrana compta amb sis jugadors del filial: Jordi González, Albert Pujol, Alexandar Cenic, Pablo Urdangarín, Artur Parera i Juan Palomino.

Els joves del Barça B, equip que està fent una magnífica temporada a la Divisió d'Honor Plata, tindran l'oportunitat de demostrar la seva vàlua a la pista on el conjunt blaugrana va guanyar la darrera Copa del Rei.

L'Iberoquinoa Antequera intentarà completar un bon partit davant del seu públic, encara que amb 5 punts es mantingui com el cuer de la Lliga Asobal i sense opcions de permanència. El Barça, per la seva banda, buscarà una nova victòria per seguir amb les bones sensacions després de la victòria a Flensburg (29-33) i a l'espera de certificar dijous que ve la classificació a la final quatre de la Champions.

Maciel: "És important que els joves es vagin sumant a l'equip"

El porter Leo Maciel alimenta a la prèvia la il·lusió dels joves: “Segurament són els jugadors del futur. Als seus primers passos han d'aprofitar, mostrar una bona imatge i donar-ho tot per l'equip. Per nosaltres és important que es vagin sumant”.

L'argentí és conscient de com estaran els minuts de repartits: “Hem de seguir per la nostra línia. Hem d'estar junts, jugar bé i aprofitar minuts la gent que juga menys, anar guanyant confiança. Queden tres partits de Lliga i cal acabar bé”.

Maciel no vol pensar a la Champions abans d'hora: “Òbviament el cap és a la Champions també, però cal posar el xip de la Lliga avui i demà, intentar guanyar el partit a Antequera i després a la tornada serà important jugar a casa amb la renda de quatre gols”.

barcelona-handball-22-squadlist-tw-789d2aeb-ef85-42cf-a42a-7c18ddfc79cc

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut