Nova cita a Puente Genil

Nova cita a Puente Genil

Els blaugranes visiten l’equip cordovès aquest dissabte (12h)

El Barça visita aquest dissabte (12h, Gol i LaLigaSportsTV) l’Ángel Ximénez Puente Genil en la jornada 27 de la Lliga Sacyr Asobal. Els blaugranes, ja matemàticament campions, necessiten completar un bon partit davant els cordovesos per afinar les sensacions de cara al duel de quarts de final de la Champions de la propera setmana.

L’Ángel Ximénez Puente Genil és 12è a la classificació, amb 21 punts, i arriba al partit amb la moral reforçada després de guanyar per nou gols (20-29) a casa del Viveros Herol BM Nava en un partit clau per apropar-se a la salvació.

Els homes de Carlos Ortega, per la seva banda, van guanyar amb claredat a l’última jornada al Palau, al Frigoríficos Morrazo Cangas (35-19). El Barça buscarà seguir la bona línia a Puente Genil, en l’últim partit abans de l’anada dels quarts de final contra el Flensburg.

Janc: "Volem jugar bé demà a Puente Genil"

L’extrem blaugrana Blaz Janc espera un bon partit de l’equip: "Hem de jugar bé, perquè és el darrer partit abans de la Champions. El partit contra Flensburg és molt important per a nosaltres, i volem jugar bé demà a Puente Genil per tenir bones sensacions. Hem d'estar bé en defensa i en atac".

L’eslovè anima a no pensar en els quarts de final fins després del duel de dissabte: "Ja som campions i de ben segur que de vegades és difícil afrontar aquests partits. Però és el darrer abans del Flensburg i hem de jugar un bon partit i guanyar. Després descansarem i tindrem temps per preparar la Champions".

barcelona-handball-22-squadlist-tw-27d495e1-91d6-47f5-bd7a-c28f2b8be897

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut