Saragossa, seu de la Copa Asobal

Saragossa, seu de la Copa Asobal

Barça, Bidasoa, Granollers i Logronyo es jugaran l’últim títol de la temporada a l'estat espanyol

Els quatre primers equips classificats de la primera volta lluitaran per aconseguir la Copa Asobal els propers 4 i 5 de juny al Pavelló Príncipe Felipe de Saragossa. D’aquesta manera, el Barça, el Bidasoa Irun, el Fraikin Granollers i el BM Logronyo La Rioja disputaran la 32a edició de la Copa Asobal i es jugaran l’últim títol de la temporada a Espanya que dona un bitllet per jugar a Europa la temporada vinent. Els blaugranes i els bascos del Bidasoa surten com a caps de sèrie i els propers dies es realitzarà un sorteig per definir les semifinals. 

El Barça, líder al palmarès

El FC Barcelona és l’equip que més vegades ha aconseguit la Copa Asobal amb un total de 16 campionats, els últims deu de manera consecutiva. A més, els blaugranes han disputat un total de sis finals més però no van poder endur-se el triomf cap a Barcelona. L’equip que el segueix en el palmarès és l’extint BM Ciudad Real amb sis triomfs, seguits pel CB Cantàbria amb quatre i l’Ademar Lleó amb dos. 

Els blaugranes han disputat 29 de les edicions disputades fins ara i només es van perdre les edicions de 2005/06 disputada a Saragossa i la del 2007/08 jugada a Valladolid. 

Minicopa Juvenil

A banda dels partits entre els equips professionals, l’Asobal també organitza una Minicopa entre els equips juvenils dels equips participants a la Copa Asobal a més d’equips locals convidats.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut