Objectiu: la 29a Lliga de la història del Club

Objectiu: la 29a Lliga de la història del Club

En cas de victòria podria suposar el quart títol de la temporada després de la Supercopa d’Espanya, la de Catalunya i la Copa del Rei

El partit davant l’Helvetia Anaitasuna corresponent a la 25a jornada de la Lliga Sacyr Asobal (dissabte 12 h, Gol TV) és un dels punts àlgids de la temporada. Els de Carlos Ortega s’emportaran la 29a Lliga cap al Palau si són capaços de guanyar a la pista dels navarresos. D’aquesta manera, podrien sumar el quart títol de la temporada després d’haver conquerit ja la Supercopa d’Espanya davant l’Abanca Ademar de Lleó, la Supercopa de Catalunya amb el Granollers i la Copa del Rei, novament davant dels vallesans. 

Gonzalo Pérez de Vargas: No tenen res a perdre i més jugant a casa”

Tot i haver guanyat els dos enfrontaments d’aquesta temporada a la Lliga i als quarts de la Copa del Rei, el capità, Gonzalo Pérez de Vargas avisa de la perillositat del rival de dissabte. “ Hem de mirar com Anaitasuna va fer-ho a la Copa. L’equip va jugar sense cap por i segur que ha preparat bé el partit. Té el set contra sis que ens va fer molt de mal a Antequera i no tenen res a perdre i més jugant a casa”. 

Pérez de Vargas ha assenyalat la importància d’aquest títol en cas d’aconseguir-lo i el fet de preparar la resta de reptes del que queda de la temporada. “Estem molt a prop d’aconseguir un objectiu molt important per a nosaltres. Crec que hem fet una temporada de menys a més especialment al campionat i crec que és el moment de tancar-ho, celebrar una mica i ja mirar cap a la Champions.” 

”Crec que cau bé en el calendari abans d’afrontar aquest doble partit contra el Flensburg. La línia de l’equip és molt positiva després del Nadal. Els partits abans de l’aturada de les seleccions també han estat bé i anímicament és un cop molt alt per afrontar els partits que tenim ara”, ha assenyalat també el capità.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut