Barça - Benidorm: Nou pas victoriós per apropar-se al títol (31-26)

Tot i portar la batuta del marcador en tot moment, els blaugranes han maldat per derrotar els valencians

Nou pas victoriós cap al títol lliguer. El Barça ha maldat per derrotar el Benidorm, però ja es troba a dos punts de ser matemàticament campió. Tot i tenir en tot moment el discurs de l'electrònic, els blaugranes no ho han tingut fàcil davant l'elenc valencià, que ha volgut posar el seu ritme lent.

Ben aviat, domini culer...

Les parades de Maciel han servit per presentar, i posteriorment desenvolupar, aquest Barça - Benidorm de la Lliga Sacyr Asobal. L'argentí ha dinamitat els primers avantatges blaugranes, que s'han succeït al llarg d'una primera part de clar color blaugrana. La defensa i un ritme veloç en atac han estat els següents arguments dels de Carlos Ortega per continuar amb la batuta del marcador.

Amb tota la coralitat aportant, Dika Mem i Álex Fernández han sobresortit en la faceta anotadora. En conseqüència s'ha construït un parcial favorable que ha propiciat la màxima renda: +6. Una distància mantinguda per una rereguarda quasi impermeable, acompanyada de la inspiració del 40, i l'aparició de les dianes d'Urdangarín.

El lleuger decreixement de l'efectivitat blaugrana i l'augment en el costat taronja ha provocat l'ajustament del lluminós. Un +4 que podria haver estat menor de no ser per les últimes dues intervencions del porter argentí que han tancat el primer període: 14-10

... però, no aconsegueixen desempallegar-se

La intenció visitant d'estrènyer més el matx, 16-13, ha estat controlada per la defensa culer. També per l'electricitat anotadora d'Aleix Gómez i la qualitat de Dika Mem. D'aquesta manera, ha retornat la màxima diferència del partit (+6). Però, el Benidorm ha venut cara la seva pell i imposant un ritme baix ha escurçat, de nou, el domini culer.

En aquest context més igualtat ha avançat el partit. Amb un Barça incapaç d'obrir més distància que el +6, el Benidorm ha continuat posant les coses difícils. Ara bé, uns arguments insuficients per negar el triomf als barcelonistes. Ara, l'elenc de Carlos Ortega es troba més a prop d'alçar el títol lliguer.

FITXA DEL PARTIT

Barça, 31
Benidorm, 26

Barça: Maciel (-), Langaro (3), Mem (4), Aleix Gómez (5), Petrus (1), Fabregas (4) i Álex Férnandez (4) -set inicial- Makuc (1), Richardson (1), Janc (1), Ben Ali (3), N'Guessan (-), Urdangarín (2), Ariño (2) i Ali Zein (-)
Benidorm: Rodríguez (-), José Lignieres (5), Nikčević (-), Nacho Valles (6), Pablo Vainstein (1), Parker (1) i Iván Rodríguez (5) -set inicial- Vaquera (-), Álvaro Ruiz (2), Calle (2), Grau (1), Barceló (-), Sempere (3) i Benito (-)

Parcials: 2-1; 5-2; 10-5; 11-5; 13-8; 14-10 // 17-13; 21-15; 22-18; 24-19; 27-21; 31-26

Àrbitres: Andreu Marín i Ignacio García