El Benidorm no ho posarà fàcil

El Benidorm no ho posarà fàcil

El Barça té aquest dimecres (17 h) una nova prova a l'Asobal

El Barça rep aquest dimecres (17 h, Gol i LaLigaSportsTV) el BM Benidorm, en un duel corresponent a la jornada 24 de la Lliga Sacyr Asobal. Els blaugranes no ho tindran fàcil davant un rival que els ho va complicar molt a la primera volta i que arriba en una trajectòria ascendent en la lluita per les places europees.

L'equip de Carlos Ortega afronta la represa de la competició després d'una aturada internacional per a la qual han estat cridats 12 jugadors, amb l'objectiu de certificar aquesta setmana els quatre punts que assegurin matemàticament el títol de Lliga.

El Benidorm, que té en l'atac de set contra sis una de les seves millors armes, va complicar molt el conjunt blaugrana a la primera volta. El Barça va aconseguir la victòria en l'última jugada (25-26).

Makuc: "Només pensem en el partit del Benidorm"

El central Domen Makuc no posa l'aturada de seleccions com a excusa: "És veritat que hem estat amb la selecció i no hem tingut gaire temps per preparar el partit. Sabem que el Benidorm està fent una bona temporada i que no serà fàcil emportar-nos els dos punts. Espero que la gent del Palau ens ajudi. És un partit més i alhora un partit menys per guanyar la Lliga".

L'equip, apunta l'eslovè, només té al cap aconseguir els dos punts davant el Benidorm: "Ara només pensem en aquest partit i ja tindrem temps de pensar en altres coses a partir de la setmana que ve".

ConvoBenidorm

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut