Contacte amb la natura

Contacte amb la natura

Els quatre jugadors no convocats per les seleccions han pujat al Puig d’Olorda

El Barça ha fet un entrenament diferent amb els jugadors que s’han quedat a Barcelona i no s’han desplaçat amb les seves respectives seleccions. El preparador físic blaugrana, Kico Pla, ha programat una activitat fora de la Ciutat Esportiva per a Gonzalo Pérez de Vargas, Aleix Gómez, Ángel Fernández i Leo Maciel. D’aquesta manera, els blaugranes han deixat la pista del 40x20 i han fet una pujada al Puig d’Olorda per seguir amb la preparació física, però al mateix temps fer-ho d’una manera força diferent a l’habitual. 

En una altra aturada per seleccions al mes de novembre, l’equip es va desplaçar fins a la muntanya de Montserrat per pujar a Sant Jeroni. En aquesta ocasió, els quatre jugadors de l’equip a banda del preparador físic s’hi ha unit Carlos Ortega, entrenador del conjunt blaugrana, que no s’ha volgut perdre aquesta ocasió d'experimentar la natura. 

Dimecres, últim entrenament

El Barça tindrà demà dimecres l’últim entrenament de la setmana abans d’agafar uns dies de descans per encarar el tram final de la temporada. Els jugadors del primer equip faran un entrenament conjunt amb els components del Barça B, entrenats per Ferran Porres. Dilluns els jugadors tornaran a les ordres del tècnic malagueny per preparar el xoc davant del BM Benidorm de dimecres a les 17 h al Palau Blaugrana i corresponent a la 24a Jornada de la Lliga Sacyr Asobal

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut